Evert Santegoeds maakt programma over Máxima

Geplaatst op Fri 11 Feb 2011 om 10:06Foto: RVDSBS 6 staat vanaf eind maart in het teken van prinses Máxima. De tv-zender komt met een programma over het leven van Máxima, getiteld Máxima’s Wereld. Dat heeft SBS 6 laten weten. De presentatie van Máxima’s Wereld is in handen van Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé. “In het programma blijft niets onbesproken uit het verleden en uit de hedendaagse wereld van de van oorsprong Argentijnse en haar leven bij de koninklijke familie“, vertelt een woordvoerder van SBS.

Máxima’s Wereld begint op 30 maart, de dag dat de prinses verloofde met Willem-Alexander. Het programma zal wekelijks om 23.15 uur te zien zijn.


7 Reacties op “Evert Santegoeds maakt programma over Máxima”


 1. Twan

  Nou ik sla het over.

 2. Zeru

  Leuk

 3. Ma

  Ik hoop wel dat e.e.a. op enige waarheid mag berusten en hierover ook navraag wordt gedaan. Want Santegoeds kennende??? Voorspeld (voor mij althans) niet veel goeds.

 4. MediaPrak

  Och och och wat een diepe financiële en creatieve crisis op de Rietlanden. Het ‘Hart van Nederland’ archief ondersteboven gehaald. De immer zuur kijkende Evert S voor een groen wandje. En ipv ‘de 25’ een Maxima logootje rechtsonder in beeld. Ook de ‘koppenmakers’ van SBS zijn op deeltijd WW. Had een iets meer crea titel verwacht: Maxima’s Mooiste of The Dancing Queen?

  Wat is de volgende bezuinigings ronde? Oude afleveringen van HvNL uitzenden on der de titel “Houten Hart”?

 5. Anonymous

  ik ben wel fan van maxima.. maar in hoeverre is dit (toch) niet al volledig afgekaderd door de BVD?! ben benieuwd.. ik zie de beelden van haar trouwen iig graag terug. ik verbaas me wel over de perfectie, zelfs als het live is.. ikzelf zie me zomaar struikelen, met een groene snottebel uit mn neus in beeld zitten.. een hoestbui krijgen.. ladders in panty, omhoogstaande kruin.. the whole enchilada.

 6. Jan

  Een serie met Evert Santegoeds is altijd een dramaserie.

 7. kwikjealex

  Daar zit ik nou echt niet op te wachten, die korte royalty rubrieken zijn genoeg.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.