Derek Ogilvie nieuwe presentator Het Zesde Zintuig

Foto: RTLDerek Ogilvie is de nieuwe presentator van de RTL 4-show Het Zesde Zintuig. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Beau van Erven Dorens en Robert ten Brink. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. Het nieuwe seizoen van Het Zesde Zintuig, dat volgende week van start gaat, brengt de zes beste kandidaten uit de Nederlandse en buitenlandse versies van het programma samen. Zij strijden in een serie afleveringen om de felbegeerde titel ‘De Beste Paragnost Ter Wereld 2011’.

Het van oorsprong Nederlandse format Het Zesde Zintuig is in twintig landen te zien, onder meer onder de naam Psychic Challenge. Voor Het Zesde Zintuig Internationaal brengt RTL 4 de beste kandidaten uit Amerika, België, Engeland, Nederland, Noorwegen en Rusland samen. “De zes kandidaten zijn stuk voor stuk uitzonderlijke talenten“, zegt een woordvoerder van RTL.

De Rus, de enige man in het gezelschap, heeft meerdere specialiteiten. Zijn gaven zet hij in bij medische besluiten, bij het leger en bij misdaadzaken voor de politie. De Engelse Diane werkt als enige paragnost in Engeland samen met de politie en de Amerikaanse Michelle zet haar gaven al meer dan veertien jaar wereldwijd in.

De Noorse Elisabeth laat haar gaven pas aan de buitenwereld zien sinds 2006. Ook in België loopt het programma al meerdere seizoenen en uit die selectie is Sylvia gekozen. Petra, één van de vaste ankers uit het Het Zesde Zintuig – Plaats Delict laat zich voor Nederland gelden.

Het Zesde Zintuig Internationaal is vanaf 3 maart elke donderdag te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen