Beau van Erven Dorens met dagelijkse spelshow op SBS 6

Beau van Erven Dorens gaat voor SBS 6 dagelijks het live-spelprogramma Show Me The Money presenteren. De tv-show is vanaf maandag 11 april twee weken lang elke werkdag tussen half acht en half negen ’s avonds te zien. Dat heeft SBS donderdag bekendgemaakt. Show Me The Money is een programma waarin kandidatenkoppels veel geld kunnen winnen. “Het is echt een event en live op televisie. Ik heb nog nooit in mijn leven een spel gezien dat live wordt gespeeld“, zegt Beau enthousiast.

Show Me The Money is de Nederlandse versie van de internationale hitformule Million Pound Money Drop. “Show Me The Money is onder verschillende namen overal al een hit: in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Amerika. Overal wordt het uitgezonden.

Beau spreekt van een razendspannend programma. “Het is een quiz waarin ik vragen stel en de antwoorden staan op de schermen. Voor de schermen liggen valkuilen, waar je geld op moet inzetten. Als je denkt dat op een scherm het antwoord staat, dan leg je daar je geld. Je kunt het verdelen hoe je wil. Uiteindelijk is maar een antwoord goed, en de rest van het geld zie je voor je ogen wegvallen.”

Show Me The Money neemt het vanaf 11 april op tegen goed bekeken programma’s als De Wereld Draait Door op Nederland 3 en het Half Acht Nieuws op RTL 4. Speciaal voor de nieuwe spelshow kort SBS 6 het programma Shownieuws in.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen