Weinig kijkers voor RTL 4-show Holland’s Next Millionaire

Foto: KROHolland’s Next Millionaire, het nieuwe programma van Tijl Beckand bij RTL 4, heeft een matig bekeken première achter de rug. De eerste aflevering trok 673.000 kijkers, ver onder het zendergemiddelde van RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het spelprogramma wist niet te winnen van het Nationaal Songfestival op Nederland 1 en Das Je Goed Recht op SBS 6. Naar deze uitzendingen keken respectievelijk 2,2 miljoen en 915.000 kijkers.

Holland’s Next Millionaire is het presentatiedebuut van Tijl Beckand bij RTL 4. Het programma werd aangekondigd als het eerste programma in de Nederlandse tv-historie, waarin een kandidaat gegarandeerd één miljoen euro wint.

Ook Ik Ben Saunders, de reallifesoap van The Voice of Holland-winnaar Ben Saunders, is zondag met teleurstellende cijfers van start gegaan op RTL 4. Dit programma trok 648.000 kijkers.

RTL 4 stelde afgelopen vrijdag ook al teleur. Naast het feit dat de première van Wie Kiest Tatjana slechts 642.000 kijkers trok, wist een nieuwe aflevering van X Factor niet te winnen van de concurrentie op Nederland 1 en SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen