Tijl Beckand presenteert Holland’s Next Millionaire

Foto: Falco HassinkTijl Beckand gaat voor RTL 4 een groot spelprogramma presenteren, waarin een kandidaat gegarandeerd naar huis gaat met een miljoen euro. De tv-show heet VriendenLoterij Holland’s Next Millionaire en is op zondag 30 januari voor het eerst te zien. Dat heeft RTL 4 dinsdag laten weten. RTL 4 spreekt van een uniek tv-programma. “Voor het eerst in de Nederlandse tv-geschiedenis wint een kandidaat gegarandeerd 1 miljoen euro en ook nog eens 1 miljoen euro voor zijn vrienden.”

In Holland’s Next Millionaire nemen steeds honderd kandidaten het tegen elkaar op. Tien van hen gaan door naar de tweede ronde, twee van hen spelen de grote finale. Alle kandidaten worden bijgestaan door vijf vrienden. De winnaar van de aflevering krijgt 50.000 euro voor zichzelf en 50.000 euro voor zijn vrienden. Bovendien gaat de winnaar naar de grote finale op 27 maart, waar er gegarandeerd twee keer één miljoen euro uitgaat.

VriendenLoterij Holland’s Next Millionaire is vanaf zondag 30 januari negen weken lang tussen 21.30 en 23.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen