Law & Order: Los Angeles primetime op RTL 4

Foto: RTLRTL 4 gaat de Amerikaanse misdaadserie Law & Order: Los Angeles primetime uitzenden op maandagavond. De eerste aflevering van de spin-off van Law & Order is op 17 januari. Dat heeft een woordvoerster van RTL 4 maandag laten weten. Het is voor het eerst in jaren dat RTL 4 op primetime een nieuwe dramaserie introduceert. De spin-off van de Net5-serie Law & Order zal wekelijks om 21.25 uur te zien zijn, direct na de goed bekeken politieserie Crime Scene Investigation.

Law & Order: Los Angeles, een serie van de bekende producer Dick Wolf, volgt de spannende avonturen van de detectives Rex Winters (Skeet Ulrich) en Tomas ‘TJ’ Jaruszalski (Corey Sroll), die werkzaam zijn bij het Los Angeles Police Department.

In de eerste aflevering hebben de bewoners van Hollywood het zwaar te voortduren met een groep jeugdige inbrekers. Zij hebben het gemunt op de dure woningen van beroemde mensen. Detectives Winters en Jaruszalski richten zich op de zaak en vermoeden dat een jonge actrice bij de inbraken betrokken is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen