Gerard Joling: ‘Situatie bij SBS 6 heel naar’

Foto: Nick van OrmondtGerard Joling vindt de huidige situatie bij SBS 6 erg vervelend. Zijn werkgever kampt met tegenvallende kijkcijfers. “Natuurlijk is het vervelend. Het is toch een soort clubje waar je bijhoort. Het is hartstikke naar dat de programma’s wat minder scoren“, zegt de presentator in Life 4 You. Joling ziet de toekomst fleurig in. “Het wordt in de pers vaak wat erger gemaakt. We gaan gewoon met een nieuwe ronde beginnen. Eind januari start Sterren Dansen op het IJs. Daar heb ik heel veel zin in.”

Sterren Dansen op het IJs neemt het vanaf 28 januari onder meer op tegen de RTL 4-hit X Factor. “Ik hoop dat het gaat lukken, maar het gaat een zware strijd worden. Er staan prachtige programma’s tegenover ons.”

Joling heeft goede hoop. “Er zit een enorm wedstrijdelement in. Ik zie nu hoe fanatiek Danny de Munk, Beau van Erven Dorens en Inge de Bruijn al aan het oefenen zijn. Er is nu al strijd. Het zusje van Jan Smit doet het ook fantastisch. Het is leuk om te zien. Al met al verwacht ik een enige show.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen