Dennis Storm in Australië voor BNN-special

Geplaatst op Tue 04 Jan 2011 om 11:32







Foto: BNNDennis Storm heeft voor BNN een vijf- delige reisspecial opgenomen in Austra- lië. Voor het programma reisde hij met zijn 3 Op Reis-vrienden door de Outback. Dat heeft BNN dinsdag laten weten. Dennis in Australië laat onder meer zien hoe Storm oog in oog komt te staan met een meterslange krokodil en waarom het zo gevaarlijk is om in het donker door de Outback te rijden. “Een avontuur waar ik als kind al van droomde“, blikt Storm terug. De tv-special is vanaf zondag 16 januari te zien op Nederland 3.


43 Reacties op “Dennis Storm in Australië voor BNN-special”


 1. Anonymous

  leuk, ik ben er nu! 1 week Alice Springs gehad en 1 week Cairns.
  Daarna 4 weken in Victoria bij familie, Donderdag weer helaas terug naar de noordpool (NL)

 2. Rein

  het is inderdaad heel gevaarlijk om “in een dokter door de Outback te rijden”.

  Tenzij je voor de juiste bescherming hebt gezorgd ;)

 3. MicheldeB

  Ik wil niet flauw doen, maar het lijkt er een beetje op alsof BNN het vooral belangrijk vindt of de presentatoren het een beetje naar hun zin hebben, dan dat ze echt interessante, originele, prikkelende televisie willen maken.

  Meer programma’s als de donorshow, minder reisprogramma’s graag.

 4. Richard

  Wat leuk voor Dennis dat hij met 3 goede vrienden op kosten van de belastingbetaler op vakantie mag

 5. kwikjealex

  Reactie op MicheldeB:
  Mee eens, ooit was BNN een nieuwe wint door de PO, maar die wint is gaan liggen.

 6. Ewald

  Precies, vind het niet gek dat Roek Lips meer verwacht van BNN. Wat voegt dit vanuit informatief oogpunt toe als publieke omroep zijnde? Om nog maar te zwijgen over dat eerdere geweldige programma van Dennis: Crazy 88. (Yolanthe die tegen een flitspaal rijdt, weten we het nog?)

 7. Anonymous

  Die vrienden waren al eens vaker met hem mee, heb van de week nog een uitzending waar hij ging skieen in Val Thorens, ook met die vrienden, en wij maar betalen.

 8. Rieneke

  Waarom moeten er nu weer drie vrienden met hem mee?
  Wat is dat nu weer voor onzin, hij is toch de presentator, die anderen niet?
  Nee hoor, lekker veel geld uitgeven, heerlijk naar Australie met je vrienden op kosten van de belastingbetaler.

 9. Tom

  Ik vraag me af hoe BNN gaat verantwoorden dat ze drie vrienden op onze kosten mee hebben laten gaan, dat voegt totaal nik stoe aan t programma, ik zou zeggen: kamervragen stellen over dit budgetverslinden

 10. Erg raar

  Inderdaad een hele rare zet van BNN om vrienden van Dennis mee op reis te sturen, wat heeft de kijkers hier voor boodschap aan?

 11. j-k

  goed hoor van BNN geef nou toe dit is wel uitdagende en rouwe tv, ik vind het oke hoor

  en hou is op met KAMERVRAGEN en BELASTINGGELD enzo, je kan zeggen wat je wil maar als dit programma niets is word het geld wel in een ander zinloos (volgens jullie) programma gestopt

  het is niet aan jou voor dat soort dingen

 12. Freddy

  Reactie op Erg raar: Klopt, vorige week was hij ook al aan het skieen met die drie vrienden in Val
  Thorens, en wij maar betalen voor dit soort uitstapjes van de mannen.
  Geert! Wegbezuinigingen die PO

 13. Remco

  Reactie op j-k: Onzin, hou wil je verantwoorden dat de PO moet bezuinigen maar wel vriendjes van presentatoren mee mogen op zulke reisjes?

 14. Manolia v G.

  hebben deze mensen hierboven wel eens bedacht dat die zogenaamde “vrienden” de crew is? Dat doen ze wel vaker de crew in beeld bij 3 op reis….. reis…. een REISprogramma… jaloerse zuurbekjes

 15. Rik

  Reactie op Richard: en daarbij ook nog een salaris krijgt!

 16. Anonymous

  Reactie op j-k: Precies, laten we het eens hebben over wat die pulp bij de CO ons als consumenten wel niet kost, als een aantal mensen bij RTL en SBS verdwijnen met hun miljoeneninkomen kunnen onze boodschappen gelijk 50% goedkoper…

 17. Gerrit

  Reactie op Manolia v G.: De crew?…zeg jij? … en dan een crew zonder camera of microfoon in hun handen,maar wel volop in beeld, nee hoor dream on!

 18. liesb

  zo creatief en vernieuwend, bnn….
  tjonge, jonge, dennis mag met vriendjes naar australie.
  leuk voor hem, leuk voor zijn vriendjes.
  maar wat hebben wij daar mee te maken? behalve dat wij daar voor betalen?
  is dit leuk, nieuw en onderscheidend?
  sorry hoor, maar het is toch van de gekke dat dit kan?
  komt vast heel snel een nieuwe ledenwervingsactie bij bnn, sophie,valerio, zarayda, sander en vergeet patrick niet, willen ook graag met vrienden en famillie op vakantie!

 19. Jeroen

  Kan er niet mee zitten. Hij doet het juist slim.
  Die paar duizend euro lekker boeie…

 20. knorkelmansch

  als jullie echt denken dat een PO betaalt om een presentator met zijn vrienden voor de lol op reis te sturen, dan kijken jullie echt te veel naar die kapotgesponserde unliver-meuk die jullie over tv-kijkend nederland uitkotsen.

  succes met elkaar schuimbekkend na-copypasten.

 21. liesb

  Reactie op knorkelmansch: wie betaalt het dan?
  en wie vraagt erom om dit programma te zien? nog beter, te maken? denk dat er weinig mensen dennis met zijn vriendjes op vakantie in australie willen zien! hou toch op, vroeger, toen bart er nog was was ik echt een fan van bnn, maar nu, ze moeten zich schamen. meen ik echt!

 22. Edgar

  BNN, is niets en wordt ook niets. Zit daar nou echt niemand met goede ideeen?? Omroep Max heeft tenminste nog een visie en eigen gezicht.

  Ze hadden een paar jaar geleden toen niemand het nog kende New Kids kunnen uitzenden maar lieten weten dat ze alleen eigen geproduceerde comedy interessant vonden.. (en zo waren er overigens nog een paar omroepen die er niets in zagen..)

  Nee dan BNN met “De beste slager van Nederland”.., WTF!??

 23. Moriarty

  Dennis kwam binnen bij BNN samen met een andere jongen: waar is die nu?

  Stan of iets dergelijks.

  Kennelijk had die het talent en Dennis de looks, dan weet je het al bij BNN

 24. Henk

  Ik vind het irrelevant om over het nut, de relevantie of de informatieve waarde te spreken. Dit programma heeft, zoals wel meerdere programma’s, het doel om te entertainen. De enige manier om te beoordelen of dit is gelukt is zodra de kijkcijfers bekend zijn.

  Verder kan ik me voorstellen dat er veel scholieren, studenten en starters zijn die een reis naar Australie overwegen maar bang zijn voor het onbekende. Dit programma zou voor deze groep mensen wel van informatieve waarde kunnen zijn.

  De kritiek komt op mij vooral over als de zure Nederlandse mentaliteit van een ander niks gunnen. In dit geval jaloers zijn op iemand die dingen doet die de meeste mensen hier waarschijnlijk niet hebben gedaan toen ze nog jong waren.

 25. Andrew

  Het is een grof schandaal, dat dit allemaal maar kan. Ze reizen de hele wereld af en op wiens kosten? Weg met die omroep.

 26. Tom

  Wat een flutte programma!!!! Ga alsjeblieft iets anders een leuk programma of zo maken.

 27. Tom V.

  Gewoon, omdat het kan. Blijkbaar.

 28. Vinnie

  Als ik toevallig zap langs al die kut-programma’s op de Nlse tv, zie ik alleen maar van die stink-losers als Zeegers, Floortje of dit stuk stront rondreizen om te laten zien hoe geweldig interessant het is in allerlei leuke vakantielanden… who gives a fuck, leer dat zwakzinnige tv-publiek hoe ze hun centen kunnen verdienen dan kunnen ze lekker zelf naar die vakantielanden. Die pisvlekken kunnen beter op vakantie voor BNN naar Iran, Afghanistan, Angola, Soedan dan worden ze hopelijk afgeslacht door een stel doorgesnoven moslimfundi’s, zijn we ook van al die ongehoorde graf pauper peluris tering progrtamma’s af op de NLse tv, gisteren ook weer…… de 3j’s in je huiskamer, een stel mongolen die een stel infantiel inteeltvissers op bezoek krijgen… leuk. Volgende week gaan die stink-faggot van RTL boulevard en (oh god bespaar me) Marco Borsato iets “aankondigen”… Borsato de musical, een film plus productie van Reinout Oerlemans erbij, een show om de nieuwe Marco te ontdekken…….. wat een fucking treurnis!

 29. WJ

  Reactie op Vinnie: Ach jongen, heb je van de kerstman een nieuw scheldwoordenboek gekregen? Je klaagzang slaat natuurlijk nergens op, maar stoer dat je er zó veel schuttingtaal in hebt weten te proppen! Hopelijk stap je morgen weer met je goeie been uit bed…

 30. Milan

  Zo,.. de eerste Geenstijl bezoeker is weer gesignaleerd.

 31. Vinnie

  WJ ga je lekker je moedertje verwennen vanavond flikker! Oeps je pappa

 32. Sylvia

  Ik snap niet waarom mensen zo zeuren. De hele publieke omroep bestaat uit mensen die VOLKOMEN SCHIJT hebben aan het gewone klootjesvolk. Ze maken toch hartstikke leuke en goede programma’s? Kijken best een hoop mensen naar, nou dan?! Mensen die klagen zijn gewoon een stelletje rijtjeshuis-paupers die geen verstand hebben van kwaliteit. Dat *zij* ervoor moeten betalen doet helemaal niet ter zake. De publieke omroep levert al decennia lang hoogste qualiteit dus dat mag best wat kosten.

 33. JJ

  Het zoveelste overbodige reisprogramma. Iedereen in NL is het toch wel zooo zat, die zgn. avontuurlijke tochtjes ver weg….We weten inmiddels wel hoe de wereld er uit ziet, hoor!!
  En dat zon aap met zn 3 vriendjes (!?) op kosten van gemeenschapsgeld door de outback jekkert: wat een oubollige vertoning. Kan BNN dan echt niets beters verzinnen???? Afschaffen die handel!!

 34. Hoempapa

  Die “vrienden” zijn de crew mensen. Niks aan de hand, gewoon doorlopen. @Gerrit: dit is een foto. Die kun je maken zonder dat mensen hun camera, hengel of wat dan ook in de handen hebben. Noemen ze ook wel “poseren”.

 35. Hoempapa

  Hele foto hier trouwens: http://sites.bnn.nl/page/persberichten/archief/75032 Camera zit zowaar nog in iemands handen ook.

 36. Gerrit

  Reactie op Hoempapa: Heb jij het programma al gezien dan?
  Ik heb vorige week nog een verslag gezien dat ze gingen skieen in Val Thorens, nou…die vrienden hebben nog geen minuut de camera beet gehad hoor…en maar lekker apres-skieen !

 37. Tony Papa

  Als jullie zulke geweldige ideeën hebben voor programma’s, bel dan even met John de M. i.p.v. te gaan zeiken omdat er weer iemand een programmaatje ver weg maakt.
  Daar hadden jullie bij Bassie en Adriaan ook geen problemen mee; “dat is camp”
  Solliciteer anders bij BNN.
  Zure zeikerds.
  Ik vind het programma ook niet interresant, maar gun het die gast wel meer dan zo’n finance hond, die 10x meer bij elkaar jat.
  BNN is ok.

 38. Hoempapa

  @gerrit: er gaan vast ook redacteuren en/of een regisseur mee met een programma, toch? In ieder geval mensen die iets anders doen dan de camera bedienen? Die kunnen toch in beeld komen?

 39. Joop

  Tijd om m’n lidmaatschap op te zeggen, Bart is duidelijk al long gone..

 40. Hans Brouwer

  Naar mijn mening een gepikt format van enkele Nederlandse televisiemakers:
  http://www.4x4trailbreakers.com

 41. A.Mulder

  Idee is gejat!!!
  –> check http://www.threelefthands.com

 42. Arjen

  Is er iemand die mij kan uitleggen waarom een voor tv ongeschikte persoon als Dennis met vrienden een roadtrip mag gaan maken in Australie op kosten van de belastingbetaler?
  Wat een ontzettend slechte uitzending weer vanavond zeg. Goh ze krijgen een lekke band… Who xxx cares? Het niveau is zo laag, echt niet te geloven.
  Floortje maakt er nog wat van, maar kan die Dennis aub oprotten van de tv.

 43. Pistare

  Zure reacties hierboven. Ik vind het een goed programma.

  Met Dennis ging een regiseur, cameraman en geluidsman mee. Dat doen ze overal mensen! Alleen zie je dat niet in beeld.

  Denk je dat Rick Felderhof in z’n eentje in Villa Felderhof zit??? Denken jullie dat bij het WK in Zuid Afrika alleen de presentator van Studio Sport was? Sjonge…..

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.