Dames in de Dop dagelijks op de buis bij RTL 5

Foto: RTLRTL 5 brengt de realityshow Dames in de Dop terug op de buis. De tv-zender werkt aan een dagelijkse versie van het programma. Dat vertelt zenderbaas Remko van Westerloo in Spits. In Dames in de Dop worden een aantal asociale meiden in een paar weken tijd omgetoverd tot echte dames. Wanneer de nieuwe serie afleveringen van start gaat, is nog niet bekend. “Eerst komt er nog een nieuwe Topchef, dat we volledig gaan richten op young professionals“, laat Van Westerloo weten.

Van Westerloo is trots op de Nederlandse vooravond van zijn RTL 5. “Als je de vooravond wint, win je de avond. We hebben als eerste middelgrote commerciële zender die vooravond vernederlandst. Met Wie is de Chef?, Over de kook en Take Me Out hebben we de basis gelegd. Op hoger niveau verklaarden sommigen me voor gek, maar het is toch heel goed uitgepakt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen