BNN maakt dramaserie van film Van God Los

Geplaatst op Thu 27 Jan 2011 om 11:56BNN komt met een negendelige dramaserie gebaseerd op de film Van God Los uit 2003. De opnames zijn reeds in volle gang. Dat melden lokale media, die verslag doen van opnames in de regio. Van God Los is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van de Bende van Venlo, een geruchtmakende groep plegers van geweldsmisdrijven in de jaren negentig. Producent Pupkin Film heeft voor de tv-serie van Van God Los onder meer acteurs Georgina Verbaan en Tygo Gernandt gestrikt.


9 Reacties op “BNN maakt dramaserie van film Van God Los”


 1. Ronald - HD

  De film was goed, ook al hield je er een klotegevoel aan over…
  Ik ben benieuwd hoe de serie uitpakt, sowieso is BNN flink bezig met drama.

 2. Wim

  Acht jaar later komt BNN met de serie. Ja, ze zijn scherp daar…

 3. j-k

  okeeej super gaaf! zeker met georgina erin! angela schijf zal er wel niet aan mee werken! je speelt politie agent en een ondergrondse wereld chikkie dat gaat niet echt! wel super gaaf

  het is wel aan de late kant maar vind het zeker geen slecht plan

 4. Wie is de mol

  Zeer slecht plan. Ten eerste is de serie veel te laat met verschijnen het hele gedoe rond venlo is verleden tijd. De serie zal vergeleken worden met de film wat al zeer lastig word.

 5. Jeff0

  Dit had Tygo dus te promoten…. (zie al z’n commentaar op andere programma’s)

 6. Michel

  Reactie op Jeff0: Dat waren niet allerlei commentaartjes maar, allemaal uitspraken uit 1 intervieuw. Mc heeft dat in delen hier geplaatst. Hierdoor leek het niet alsof Tygo steeds weer de aandacht zocht met een opmerking of een mening.

 7. 1966

  Reactie op Wie is de mol: Wat een onzin-argument. Dan hoeven er ook geen producties meer gemaakt te worden over bijv. de Romeinen, Ghandi, WO2… Want dat is allemaal verleden tijd.

 8. Max

  NICE. Een serie maken van de beste nederlandse film aller tijden. Probleem wordt wel dat de film een aantal top acteurs had die lang de tijd en het talent hadden om zich helemaal in te leven. En lets face it: een Van God Los zonder Tygo, is gewoon Los

 9. R!CK

  H

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.