Yuli Minguel dineert met Simon Cowell

De Nederlandse zangeres Yuli Minguel heeft een etentje met Simon Cowell overgehouden aan haar deelname aan de Britse X Factor. Ze zit binnenkort aan tafel met het bekende jurylid. Dat heeft het management van Minguel maandag laten weten. Minguel is enthousiast over de interesse van Cowell. “Ik had een ontzettend goede klik met hem, kreeg geweldige feedback en wie weet heeft hij goede ideeën over mijn muziekrichting en carrière“, zegt Minguel, die net niet tot de liveshows kwam.

De soulzangeres hoopt dat ze gebruik kan maken van het netwerk van Cowell. “Ik heb een aantal topartiesten zoals Amy Winhouse, The Daph Kings en Sharon Jones op mijn lijstje staan met wie ik graag muziek zou willen maken voor mijn debuutalbum Release the Beast. Simon heeft de connecties, wie weet wat eruit gaat komen!

Minguel zou eigenlijk begin januari 2011 al gaan praten met Cowell, maar ze heeft de afspraak verzet vanwege een optreden in Paradiso. “Ik kreeg de aanvraag via mijn manager. Nadat ik mijn agenda erbij pakte, bleek dat ik een eetafspraak had staan met Simon Cowell. Gelukkig vond hij het geen probleem onze afspraak te verzetten.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen