Publieke omroep maakt thema-avond over moslims

De AVRO gaat een avondvullend tv- programma over moslims uitzenden op Nederland 3. De tv-show heet Zóóó Moslim en is op donderdag 20 januari te zien. Dat heeft de AVRO woensdag laten weten. De bedoeling van Zóóó Moslim is dat de kijker leert over de islamitische cultuur. “De rode draad is de Moslimtest waarin thema’s als religie, integratie, identiteit en lifestyle de revue passeren. Een panel van bekende Nederlanders beantwoordt vragen in de studio“, vertelt een AVRO-zegsvrouw.

Wie de avondvullende uitzending gaat presenteren is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat Islamdeskundige Maurits Berger commentaar komt geven. Daarnaast maakt dj Gerard Ekdom een muzikale ontdekkingsreis op de Islam geïnspireerde popmuziek en bespreekt presentator Abdellah Dami de binnengekomen tweets.

Eerder maakte de AVRO ook de thema-avonden Zóóó Dertig en Zóóó Rechts. De derde in de serie, Zóóó Moslim, is op 20 januari om 20.25 uur te zien op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen