Gordon: ‘Jennifer Ewbank zingt vals’

Gordon begrijpt niet waarom zangeres Jennifer Ewbank het zo ver schopt in de talentenjacht The Voice of Holland op RTL 4. Hij vindt dat de zus van de bekende muziekproducent John Ewbank buitengewoon vals zingt. Dat zei Gordon woensdag in RTL Boulevard. Als het aan Gordon ligt, is het vrijdag ‘exit’ voor Ewbank. “Het is mijn vak. Als ik iemand vals hoor zingen, dan zeg ik dat gewoon. Ik vind het onbegrijpelijk dat Jennifer Ewbank daar in zit en Sarina naar huis moet“, zegt hij.

Volgens Gordon zijn de coaches van The Voice niet deskundig. “Als mijn collega’s dan zeggen dat ze de enige is die zuiver zingt, dan zit ik thuis van… Ik heb echt mensen gebeld van: ‘Heb ik het nou verkeerd gehoord?’

Albert Verlinde is het eens met Gordon. “Het is vreemd dat als je thuis zit te luisteren en het vals is en de mensen in de studio zeggen dat het fantastisch is.”

The Voice-coach Angela Groothuizen neemt het op voor Ewbank. “Het is een bijzonder talent. Ze heeft veel last van zenuwen, waardoor ze in de liveshow vaak minder over komt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen