Collega’s laten Johan Derksen in de kou staan

Johan Derken stond er vrijdag even alleen voor in Voetbal International. Hij begon de uitzending van het programma zonder presentator Wilfred Genee en collega René van der Gijp, die vanwege de hevige sneeuwval enige vertraging hadden. Genee stond bij aanvang van het programma nog in de Amsterdamse metro en redde het niet meer om naar de VI-studio in Hilversum te komen. Na een kwartier nam hij de presentatie over vanuit de Eredivisie Live-studio in Amsterdam Zuidoost.

Derksen nam de rol van Genee aan het begin van de uitzending over. “Goedenavond, dames en heren. Het is ontzettend leuk hier, want alles gaat fout. Wilfred staat ergens midden in het weiland in een metrowagon en we hebben goede hoop dat het daar erg koud is, en René staat ergens in de file en is in de buurt. Maar gelukkig ben ik er, dus er kan u niets gebeuren“, zei hij.

Van der Gijp was vanaf een kwartier na aanvang wel fysiek aanwezig in de studio. “Er stond 4,5 uur file op de A27. Van de 80 kilometer die ik moet rijden, heb ik er 70 binnendoor gedaan. Ik heb op pontjes gestaan en door een weiland heen gereden. Zelfs die koeien sprintten weg toen ik aankwam.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen