Carlo Boszhard wil nieuwe comedyserie schrijven

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard hoopt dat hij voor RTL 4 een nieuwe komedieserie mag schrijven. Na het succes van de persiflagecomedy De TV Kantine, wil de presentator nu een sitcom maken. Dat vertelt Boszhard in Mikro Gids. Wat voor dramaserie het precies moet worden, weet Boszhard nog niet precies. “Ik zou heel graag een comedyserie willen schrijven, een beetje in de trant van Will & Grace. Mijn contract bij RTL loopt nog twee jaar, dus ik hoop dat ze me binnen die tijd de kans geven.

Voorlopig is Boszhard druk met De TV Kantine, dat hij samen met zijn vriend Herald Adolfs ontwikkelt. “De TV Kantine is echt ons kindje. We staan ermee op, en gaan ermee naar bed. Zeven dagen per week, want we doen alles zelf, inclusief de montage en de controle op de technische afwerking.

Boszhard voelt zich meer dan ooit op zijn plek in de tv-wereld. “Ik heb me jarenlang een vreemde eend in de bijt gevoeld in de televisiewereld, maar het lijkt alsof alles nu toch op zijn plaats is gevallen. Al is dat voor mij hoogstens een stimulans om nog harder te werken, want het kan altijd beter.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen