Wendy van Dijk aan de slag voor Nintendo

Wendy van Dijk gaat aan de slag voor Nintendo. De RTL 4-presentatrice is vanaf 6 december het gezicht van Wii Fit Plus, het trainingsprogramma voor de spelcomputer Wii. Dat heeft Nintendo vrijdag laten weten. Het is voor het eerst dat Nintendo een bekende Nederlander inzet voor een campagne. “Wendy treedt hiermee in de voetsporen van internationale sterren als Beyoncé en Nicole Kidman, die internationaal een rol in een Nintendo-campagne hadden“, aldus Nintendo.

Wii Fit Plus moet vrouwen helpen op een plezierige manier met sport bezig te zijn. “Voor mij is het belangrijk om ondanks alle drukte toch tijd te vinden voor een moment van ontspanning en beweging. Wii Fit Plus is daarom voor mij de ideale uitkomst“, zegt Van Dijk.

Marketingmanager Frank Rittinghaus van Nintendo is blij met de samenwerking. “Wendy van Dijk is in onze ogen iemand die qua uitstraling en persoonlijkheid een 100 procent match heeft met Wii Fit Plus. Door Wendy in onze communicatie-uitingen te gebruiken hopen we mensen te bereiken die meer willen bewegen, maar daar niet aan toekomen, en ze een passende en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden met Wii Fit Plus.“’

De nieuwe campagne met Wendy van Dijk zal vanaf 6 december te zien zijn op de Nederlandse televisie en in diverse magazines.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen