Veronica met nieuwe serie Hawaii Five-0

Foto: SBSVeronica begint in januari met de nieuwe serie Hawaii Five-0, een remake van de gelijknamige serie uit de jaren zeventig. Net als in het origineel draait het in deze misdaadserie om een eliteteam dat de criminaliteit bestrijdt op Hawaï. Dat heeft Veronica vrijdag laten weten. Volgens Veronica is Hawaii Five-0 een hitserie. “In Amerika ging Hawaii Five-0 vorige maand met veel succes van start en is daar inmiddels uitgegroeid tot de best bekeken serie van het najaar“, aldus een zegsvrouw.

Het verhaal begint als detective Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) naar het eiland Oahu afreist om de moord op zijn vader te onderzoeken. Daar krijgt hij de taak om samen met een nieuw eliteteam de georganiseerde misdaad op Hawaï aan te pakken. Al vanaf het eerste moment komen zij hard in actie wanneer blijkt dat zich een wapenhandelaar op het eiland schuilhoudt.

In Nederland is Hawaii Five-0 vanaf maandag 17 januari om 20.30 uur bij Veronica te zien. Direct erna gaat het tweede seizoen van NCIS: Los Angeles van start.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen