Spuiten en Slikken viert jubileum met oudgedienden

Spuiten en Slikken viert haar honderdste aflevering op 14 november met een an- derhalf uur durende uitzending vanaf een ‘knalfeest’ in Amsterdam. Dat heeft BNN woensdag laten weten. De presentatie van de jubileumeditie is in handen van Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart. Hun collega’s Manuel Broekman en Geraldine Kemper struinen als cupido’s het feest af. Naast het huidige presentatiekwartet, zullen ook alle Spuiten en Slikken-oudgedienden te zien zijn in de tv-show. 

Sophie Hilbrand, Sander Lantinga en Filemon Wesselink blikken in de uitzending terug op alle hoogte- en dieptepunten van de afgelopen jaren. Dennis Storm duikt voor deze feestelijke gelegenheid nog één keer zijn ‘Pornohoek’ in.

Bij de start van Spuiten en Slikken in 2005 werd er geschokt gereageerd in binnen- en buitenland. “Vijf jaar later is Spuiten en Slikken niet meer weg te denken uit de programmering van Nederland 3. In de afgelopen honderd afleveringen hebben er tal van BN’ers aan tafel gezeten om openhartig over hun seks- en drugservaringen te vertellen, van Paul de Leeuw tot Angela Groothuizen en van Boris van der Ham tot Johnny de Mol“, aldus een woordvoerster van de omroep.

De feestelijke Spuiten en Slikken is op zondag 14 november tussen 22.05 en 23.35 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen