SLAM!TV wil in plaats van TMF in basispakket

Muziekzender SLAM!TV wil in plaats van TMF in het basispakket van de kabelaars worden opgenomen. TMF wordt in 2011 een digitale zender om plaats te maken voor andere zenders van moederbedrijf MTV Networks. “Muziektelevisie is een niet weg te denken onderdeel in het totale programma-aanbod. SLAM!TV wil het gat dat met de beslissing van MTV is gevallen door muziektelevisie als basisaanbod te elimineren graag dichten“, zegt SLAM!TV-directeur Jacqueline Bierhorst.

Volgens SLAM!TV verdwijnt de mogelijkheid voor de Nederlandse muziekindustrie om voor heel Nederland zichtbaar te zijn. “SLAM!TV biedt het alternatief voor programmaraden en kabelexploitanten om alsnog aan de basisbehoefte van jong- en muziekliefhebbend Nederland tegemoet te komen. Het is van groot belang dat de Nederlandse muziekindustrie een venster behoudt om hun muziek te kunnen laten zien en horen“, zegt Bierhorst.

SLAM!TV werd in 2007 opgericht door radiozender SLAM!FM en zendt vooralsnog alleen uit via de digitale kabel en IP-televisie.

Maandelijks kijken ruim 300.000 mensen naar SLAM!TV, meldt het station.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen