RTL 4-baas houdt vertrouwen in Gordon

Foto: William RuttenErland Galjaard, de zenderbaas van RTL 4, heeft vertrouwen in Gordon als pre- sentator van de nieuwe zaterdagavond- show Minute to Win It. Gordons eerdere studioshows Singing Bee in 2008 en Waar Is Elvis in 2009 waren grote flops. “Er zijn een aantal programma’s mislukt, maar dat lag niet altijd aan hem. Dat ligt niet altijd aan de presentator. Dat heeft met heel veel factoren te maken. Ik vind Gordon een groot talent en dat blijf ik hem vinden“, aldus Galjaard in De Wereld Draait Door.

Galjaard denkt dat Gordon bovendien goed bij de nieuwe tv-show past. “Minute to Win It is een groot programma uit Amerika. Het is vrij simpel spelprogramma, dat overigens wel een prijs heeft gewonnen in Cannes voor beste nieuwe spelshow. Hij voegt daar wel iets aan toe. Op het moment dat hij een pilot opneemt reageert het publiek goed op hem en hij speelt dat spel meteen goed. Dat is wat wij willen.

Ook als jurylid in X Factor doet Gordon het erg goed, zegt de programmadirecteur. “Daar heeft hij ook heel veel sympathie. Daar wordt nooit over hem gezeurd. Hij zegt wat wij daar denken en dat doet hij op een geestige en scherpe manier.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen