Nederland 1 doet live verslag van toewijzing WK Voetbal

FIFA-voorzitter Sepp Blatter maakt don- derdag in Zwitserland bekend welk land het WK Voetbal 2018 mag organiseren en de NOS is daar bij. De omroep zal op Nederland 1 live verslag doen van de be- kendmaking. Dat heeft de NOS dinsdag laten weten. Nederland en België zijn gezamenlijk kandidaat voor het organi- seren van het WK. “Wordt het huilen of lachen voor Nederland en België?“, vraagt de NOS zich af. “Voor en na de stemming worden de reacties bij direct betrokkenen gepeild.

In de HollandBelgium Bid-delegatie, die onder leiding staat van Ruud Gullit, zijn onder meer Johan Cruijff, Guus Hiddink, premiers Yves Leterme en Mark Rutte en de bondscoaches Georges Leekens en Bert van Marwijk vertegenwoordigd.

De extra uitzending over de toewijzing van het WK is donderdag van 15.55 tot 16.50 uur te zien op Nederland 1. Jack van Gelder neemt de presentatie en de interviews vanuit Zürich voor zijn rekening.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen