Joop van den Ende ‘pissed’ op Carlo en Irene

Joop van den Ende vindt het jammer dat hij nog niet is gepersifleerd in De TV Kantine. De mediatycoon ziet zichzelf graag een keer voorbij komen in de persiflagecomedy van Carlo Boszhard en Irene Moors. “Ik ben kwaad op jullie. Ik ben pissed“, zei Van den Ende zondag in ‘Life 4 You’ tegen het tv-duo. “Ik zal het maar meteen zeggen. Ik vind De TV Kantine fantastisch. Het is een topper, maar jullie hebben mij nog niet nage- daan. Ik weet wel dat het een moeilijke kop is, maar toch.

Boszhard beloofde Van den Ende dat het er snel van zal komen. “Je staat bovenaan mijn lijstje“, zei de presentator.

Van den Ende was te gast in Life 4 You om te vertellen over zijn DeLaMar-theater. “Ik vind het heel leuk om hier te zijn. Ik vind jullie top met het programma. Ik vind het zo heerlijk dat jullie na al die leuke programma’s de knaller hebben van De TV Kantine.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen