Brecht van Hulten nieuwe presentator Kassa

Foto: Leendert JansenBrecht van Hulten volgt Felix Meurders in 2011 op als presentator van Kassa. Dat heeft de VARA dit weekeinde bekendgemaakt. Van Hulten kijkt uit naar de nieuwe klus. Op 8 januari is haar eerste uitzending. “Kassa heeft alles in zich wat ik leuk vind: het is live, het zit vol journalistieke interviews, maar er mag ook gelachen worden“, vertelt ze. “En vanzelfsprekend is het voor mij als oud-Spijkers met Koppen-redacteur een grote eer om zo’n kanjer als Felix Meurders op te volgen!

Felix Meurders, die het programma sinds het begin in 1989 heeft gepresenteerd, neemt afscheid tijdens de laatste uitzending van 2010, op 18 december. Hij gaat zich vanaf dan volledig toeleggen op het maken van de radioprogramma’s DeGids.fm en Spijkers met Koppen.

Het vinden van de juiste persoon om Felix Meurders op te volgen was moeilijk, zegt eindredacteur Renzo Veenstra van Kassa. “Felix vervangen, in een programma dat al 21 jaar een succes is, is nogal een klus. Brecht gaat die uitdaging vol enthousiasme aan. Dat maakt het extra bijzonder om Kassa met haar voort te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat Kassa met Brecht even vertrouwd zal aanvoelen als met Felix.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen