Simon Keizer: ‘Drie miljoen kijkers ongelooflijk’

Foto: Roland J ReindersSimon Keizer staat versteld van het suc- ces van The Voice of Holland. De RTL 4-show passeerde vrijdag de magische grens van drie miljoen kijkers. “Het is echt ongelooflijk. Ik word altijd wakker op zaterdagochtend en dan heb ik altijd standaard een sms’je van mijn manager waarin de kijkcijfers staan. Het is echt ongelooflijk, drie miljoen“, zegt Keizer. “De volgende ronde is The Battle en dan moeten we een heleboel kandidaten laten gaan. De opnames zijn geweest en dat vond ik heel zwaar.

Keizer heeft tijdens de opnames van de vervolgronde pittige discussies gevoerd. “Je moet gewoon kiezen tussen goed en goed. Dat zijn verschrikkelijke keuzes. We worden inmiddels bijgestaan door een team. Wij hebben gekozen voor onze producer en bandleider. Samen beslissen we over de toekomst van de kandidaten. Er zijn wel heftige discussies geweest, want je moet met je team één stem uitbrengen.

Eén van de kandidaten die gekozen heeft voor Nick & Simon als coach is Jennifer Ewbank. “Ze ziet er schitterend uit. Zij heeft het totaalplaatje. Nu nog maar hopen dat ze het allemaal kan uitwerken.”

Ook Roel van Velzen is blij met de kijkcijfers van The Voice. “Heel trots op de kijkcijfers van en reacties op The Voice. Belooft wat, want ik weet hoe über-spannend de battles worden“, zegt hij. Collega Jeroen van der Boom: “Wakker worden, kopje koffie, krantje, kijkcijfertje kijken. Kijkcijfertje kijken?! Drie miljoen kijkers, slik!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen