Ron Brandsteder nog steeds teleurgesteld in RTL 4

Ron Brandsteder vindt het nog steeds jammer dat hij door RTL 4 aan de kant is gezet. Hij werd van het één op het andere moment van zijn programma’s Dancing with the Stars en Laat Ze Maar Lachen gehaald. “Ik ben er uit gegooid bij RTL, ik had plotseling heel veel vrije tijd. Nee, dat was natuurlijk niet leuk, en vooral de manier waarop het ging was helemaal niet leuk. Dat neem ik RTL wel kwalijk“, zegt Brandsteder in Weekend. “Ik moest weg om een economische reden, denk ik.

De tv-budgetten zitten in een neerwaartse spiraal, weet ook Brandsteder. “Als buitenstaander moet je wijken voor de mensen in vaste dienst. Het was niet zo dat ik me misdragen heb.

Nu keert Brandsteder terug op de buis bij Omroep MAX. Hij gaat de eenmalige spelshow Ganzenbord en een nieuwe serie Wie Van De Drie? presenteren. “Als Ganzenbord succesvol is willen we daarmee door, en Wie Van De Drie? wordt een serie van acht afleveringen. k vind het geweldig dat ik weer terugkom op televisie. Al heb ik 30 jaar ervaring, het is toch wel een sensatie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen