Marc-Marie Huijbregts: ‘Chantal Janzen te cynisch’

Marc-Marie Huijbregts is niet onder de indruk van de wijze waarop Chantal Janzen het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala aan elkaar praat. Huijbregts vindt Janzen te cynisch. “Ik vind het heel leuk als mensen grappig zijn, maar ik vond dat Chantal net iets te veel afstand nam van het geheel door haar cynische grapjes. Zo’n gala moet je ook serieus nemen. Het is leuk als er af en toe een klein grapje tussendoor komt, maar je moet niet te cynisch zijn en te veel afstand nemen.

Joop van den Ende, die op musicalgebied al jaren samenwerkt met Janzen, begrijpt de kritiek van Huijbregts. “Ik vind dat Chantal op televisie zoekend is naar haar vorm. Je kunt je afvragen of iemand al zo’n gala moet doen als je daarvoor nog niet iets anders hebt gedaan“, zegt hij. “Maar ik vind haar een groot talent. Er zijn weinig vrouwen die komisch zijn en timing hebben.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen