John Williams tekent nieuw contract bij RTL 4

John Williams heeft een nieuw contract getekend bij RTL 4. Hij blijft te zien met de programma’s Een Dubbeltje Op Z’n Kant en Bonje Met De Buren. “John is een zeer gewaardeerd multitalent en als trouble-shooter weet hij heel goed hoe mensen uit lastige situaties kunnen worden geholpen. Zijn rol als mediator in Help, Mijn Man Is Klusser, Een Dubbeltje Op Z’n Kant en Help, Mijn Man Heeft Een Hobby, is dan ook doorslaggevend voor het succes van deze tv-shows“, zegt RTL 4-baas Erland Galjaard.

Galjaard prijst het lef van Williams. “Hij deinst nergens voor terug, ook niet voor de legendarische imitatie van Beyoncé vorig jaar, tijdens ‘Let’s Dance’. Wij zijn er trots op dat John bij ons te zien is.

Williams zelf is ook blij met het nieuwe contract. “RTL 4 is als een warm bad, ik kan hier kritisch zijn en als er iets is, kan ik altijd aankloppen. Door het onderling vertrouwen en de kansen die ik krijg, kan ik mij blijven ontwikkelen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen