Carlo Boszhard: ‘Yvon Jaspers heeft hekel aan ons’

Foto: Roland J ReindersYvon Jaspers weigert al jaren om aan te schuiven in het tv-programma van Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL 4. De presentatrice van Boer Zoekt Vrouw zit volgens Boszhard niet op de uitnodiging te wachten. “Volgens mij heeft Yvon Jaspers een hekel aan ons“, zegt Boszhard. Moors vult aan: “Ze komt al seizoenen lang niet. We willen altijd zo graag over Boer Zoekt Vrouw praten en hebben haar opnieuw uitgenodigd. Er is gezegd dat ze in december laat weten of ze komt. Spannend, hè?

Jaspers is niet de enige tv-ster die niet naar Life 4 You komt. Ook Paul de Leeuw heeft de invitatie naast zich neer gelegd. “Hij is altijd heel aardig naar ons toe, hoor. Maar zijn management zei dat hij ons teleur moest stellen. ‘Hij heeft het erg druk met zijn programma en daar gaat hij zich voorlopig nog even op concenteren’, zei zijn management. Dat snappen wij. Misschien komt hij later nog“, zegt Moors.

Ook andere bekende Nederlanders hebben afgezegd. “Hans van der Togt is tot 1 oktober niet beschikbaar. Waar moet je met het programma heen als zelfs Hans van der Togt niet wil komen. En Christine van der Horst komt ook niet. Ze is zeer vereerd met de uitnodiging en komt er later op terug“, vertelt Boszhard.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen