Ouders Oh Oh Cherso-jongeren niet naar Paul de Leeuw

De ouders van de acht jongeren uit de RTL 5-kijkcijferhit Oh Oh Cherso zullen donderdagavond toch niet te gast zijn in De Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw. “RTL vindt het niet goed. Raar“, laat De Leeuw weten op Twitter. Volgens een woordvoerster van RTL is het niet de bedoeling dat de ouders in de spotlights komen te staan. De realitysoap draait immers om hun kinderen. “De redactie van Paul de Leeuw was iets te voorbarig met het communiceren hierover“, vertelt de persvoorlichtster.

RTL 5 wil niet de aandacht afleiden van waar het werkelijk om gaat in de realityshow. “In Oh Oh Cherso draait het puur en alleen om de acht kandidaten en hun geweldige tijd in Chersonissos. Zij staan in de spotlights, niet hun ouders. Vandaar dat de ouders dan ook niet bij De Madiwodovrijdagshow te gast zijn.”

De Madiwodovrijdagshow heeft RTL 5 bovendien niet tijdig op de hoogte gebracht van haar plannen om de ouders uit te nodigen. “Hun plannen om de ouders uit te nodigen zijn niet van tevoren gecheckt bij RTL, terwijl dat wel de gebruikelijke gang van zaken is met aanvragen rondom het programma Oh Oh Cherso“, aldus de zegsvrouw.

Oh Oh Cherso bleek de afgelopen twee weken een waar kijkcijferkanon op RTL 5. De laatste uitzending scoorde met 1,2 miljoen kijkers ver boven het zendergemiddelde van RTL 5. De realityshow is elke donderdag om 21.30 uur te zien bij de tv-zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen