NCRV werkt aan vervolg op In Therapie

De NCRV werkt aan aan een vervolg op de dramaserie In Therapie. De dagelijkse tv-serie over therapeut Paul en zijn cliënten, gespeeld door bekende acteurs als Carice van Houten en Halina Reijn, trok deze zomer ongeveer 450 duizend kijkers. De omroep wil in 2011 een nieuwe serie. “Door de fascinerende verhaallijnen, met elke dag een andere cliënt, de topcast en de inzet van social media is deze serie dè zomerhit van de Nederlandse tv geworden“, zegt Gemma Derksen van de NCRV.

Uniek voor In Therapie is dat de karakters uit de tv-serie ook actief zijn op social media als Twitter, Facebook en Hyves. “De NCRV is enorm trots op deze serie en op het succes“, zegt Gemma Derksen, eindredacteur Drama bij de NCRV. “We zullen er alles aan doen om het succes straks met het vervolg te evenaren.”

Alain de Levita van producent NL Film heeft de serie geregisseerd. “Nog nooit heb ik zo veel reacties gehad op een tv-serie. Veel kijkers geven aan verslaafd te zijn en dat is natuurlijk prachtig. Het is vooral bijzonder dat deze dagelijkse dramaserie, midden in de zomer op de late avond, zo goed aanslaat. Een gedurfde stap van het netmanagement en de NCRV.

In Therapie is gebaseerd op de Israëlische serie Be Tipul en de Amerikaanse serie In Treatment. De NCRV is momenteel over het tweede seizoen in gesprek met Alain de Levita van NL Film en netmanager van Nederland 2 Bart Römer.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen