Lucille Werner terug met Lingo: ‘Ballen zijn gewassen’

Foto: TROSLucille Werner is erg enthousiast over het nieuwe seizoen van Lingo. Volgens de presentatrice weten de kijkers maan- dagavond niet wat ze meemaken. De leader is veranderd en er is een nieuwe Lingo-tas. “De nieuwe Lingo-tas moet je zien. Normaal is hij blauw en nu is hij zwart. We hebben al jaren dezelfde tas, maar nu een andere“, zegt Werner op Radio 538. “En we hebben de ballen gewassen. Het is natuurlijk één groot bacterieweb. Ze zijn weer lekker fris en er helemaal klaar voor.

Werner denkt dat de kijkers vooral moeten wennen aan het nieuwe beginfilmpje: de leader. “Wat echt helemaal veranderd is – en daar zal de kijker aan moeten wennen – is de leader. Alle blokjes, bliepjes, muziek en het vallen van de ballen is veranderd.

Het TROS-gezicht viert de eerste aflevering van een nieuw seizoen Lingo maandag met een heuse parachutesprong. “Die vrije val is echt geweldig. Je gaat in 35 seconden met 200 kilometer per uur naar beneden. Dan hoop je maar dat die parachute opengaat. Die gaat gelukkig open en dat is zo genieten. Ik zou het iedere dag over willen doen.”

Lingo is om 19.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen