Daphne Deckers: ‘America’s Next Top Model jaloers op ons’

Geplaatst op Sat 11 Sep 2010 om 16:00

Foto: RTLDaphne Deckers stelt dat de makers van America’s Next Top Model jaloers zijn op de Nederlandse versie van de tv-show. Volgens Deckers hebben Benelux’ en Holland’s Next Top Model veel meer topmodellen afgeleverd. “Ze trekken zich daar de haren uit het hoofd over ons succes. In veertien seizoenen hebben zij niet één ster voortgebracht. En wij vinden ze wel, aan de lopende band. Kijk maar naar Kim Feenstra, Sylvia Geersen, Cecile Sinclair en natuurlijk Patricia van der Vliet.

Deckers is trots op de meiden. “Laatst zag ik Patricia van der Vliet in Parijs op een enorm billboard van Balenciaga. Onze Patries, denk ik dan.

RTL 5 begint maandag met een nieuw seizoen van Benelux’ Next Top Model. “Er is wel opvallend veel drama achter de schermen. Er gebeuren dingen die we nog niet eerder hebben meegemaakt. Het gaat natuurlijk wel om veel geld en een contract bij het meest beroemde bureau ter wereld“, zegt Deckers in Mikro Gids.
19 Reacties op “Daphne Deckers: ‘America’s Next Top Model jaloers op ons’”


 1. Anonymous

  Die josties in Amsterdam die tegen Wilders hebben gedmonstreerd moeten worden aangepakt. Opsluiten wegens demonisering.

 2. X

  Waarom worden de meeste artikels hier altijd verandert in een forum over Wilders? Ga lekker reageren bij de opninie pagina van de Volkskrant

 3. X

  Opininie moet zijn Opinie

 4. Bas

  Wie???

 5. Robert

  Niet één ster? Overdrijven is ook een vak.

  Adrianne Curry, de winnares van de eerste Amerikaanse reeks, heeft het best ver geschopt. Niet alleen als model, maar als tv- en filmactrice (http://www.imdb.com/name/nm1428355/resume).

 6. A

  Amerika let vooral op de karakters om een zo spraakmakend mogelijke show te maken.

 7. vinn

  Zie haar rijtje: Kim Feenstra, Sylvia Geersen, Cecile Sinclair en natuurlijk Patricia van der Vliet. Alleen Kim en Cecile wonnen.
  Winares seizoen 1: Sanne… Is al gestopt, Sylvia had dus toch de terechte winares geweest.
  Winares seizoen 4: Ananda… noemt ze niet eens (was ook echt een gedrocht)
  Winares Benelux: Rosalinde noemt ze ook niet…

  Van alle series is alleen Kim de terechte winares geweest, Sylvia (s1), Carmen (s3) en Jennifer (s4) hadden moeten winnen toendertijd. Op Carmen na hebben deze ook succesvollere carriere als de winares. Bij Benelux had duidelijk Lianne of Denise moeten winnen en niet Roslinde zonder persoonlijkheid… En Daphne noemt ook nog een Patricia de zeikert uit seizoen 4 echt een afschuuwlijk mens die zich vreselijk aanstelde.. ze was dan wel ziek maar dat verklaarde niet haar gezeik op de andere modellen

  Wel erg vermakelijk progamma, maar Daphne blaast iets te veel van de torens nu, hieruit blijkt gewoon dat ze fouten hebben gemaakt met winaars.

 8. Kansberekeningbabe

  100 % kans dat deze foto van D Deckers door de computer is gehaald… en niet zomaar een beetje ; 86 % gefotoshopped ( volgens onze gepatenteerde meetmethode ) Dom statement trouwens van haar, zoals de post hierboven feitelijk door VINN weerlegd

 9. Anonymous

  Reactie op vinn:

  het heeft toch niks met de winnaars te maken?! Ze zegt dat de modellen door zijn gebroken door HNTM of BNTM.. Ze heeft het niet over het feit dat de winnaars van HNTM het geweldig doen.

 10. Anonymous

  Reactie op Anonymous: Nee oke dat zegt ze niet letterlijk maar ik neem aan aan dat het de bedoeling is dat de beste wint.. dan is het toch vreemd om te zien dat vaak eerdere afvallers meer succes hebben dan de winares.

 11. Mike

  Daphne Deckers vind ik geen goede presentatrice. Yfke Sturm was nog erger.

 12. GossipGirl

  Daphne doet het geweldig!

 13. @Vinn

  Je moet beter lezen! Patricia is een van de toppers op dit moment, ren maar ff naar een AKO of Bruna en bekijk een paar Vogues etc. ze staat echt overal in. Cecile is ook niet wegtedenken uit de Europese bladen. Daphne bedoelt dat HNT veel talent heeft voortgebracht.

 14. daphne

  http://www.youtube.com/watch?v=Y6hayuM980c&feature=related

 15. Pluisje

  Waarom word er gelijk altijd gezegd dat mensen jaloers zijn als ze het niet eens zijn met hun.
  Ik vind dat altijd zo,n grote flauwe kul.
  Volgens mij is het gewoon gebrek aan woorden.

 16. Anonymous

  Reactie op vinn: Reactie op Kansberekeningbabe:

  Feiten? De post van Vinn zit vol met meningen, niet met feiten! Daarnaast wordt winnares 7 keer verkeerd geschreven.

 17. Anonymous

  Reactie op Anonymous:

  dat hoeft toch ook niet, een model kan zich in die tussentijd ontwikkelen. Maar op het moment dat ze in die show zat gewoon nog niet goed was.

 18. Chanel

  Leuk programma, alleen Daphne Dekkers mogen ze van mij per direct vervangen, weet van gekkigheid niet wat ze moet doen, volgens mij.

 19. j-k

  oke ze heeft een punt maar in amerika kennen ze kim feenstra en sylvia en cecile egt niet ors

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.