Daphne Deckers: ‘America’s Next Top Model jaloers op ons’

Foto: RTLDaphne Deckers stelt dat de makers van America’s Next Top Model jaloers zijn op de Nederlandse versie van de tv-show. Volgens Deckers hebben Benelux’ en Holland’s Next Top Model veel meer topmodellen afgeleverd. “Ze trekken zich daar de haren uit het hoofd over ons succes. In veertien seizoenen hebben zij niet één ster voortgebracht. En wij vinden ze wel, aan de lopende band. Kijk maar naar Kim Feenstra, Sylvia Geersen, Cecile Sinclair en natuurlijk Patricia van der Vliet.

Deckers is trots op de meiden. “Laatst zag ik Patricia van der Vliet in Parijs op een enorm billboard van Balenciaga. Onze Patries, denk ik dan.

RTL 5 begint maandag met een nieuw seizoen van Benelux’ Next Top Model. “Er is wel opvallend veel drama achter de schermen. Er gebeuren dingen die we nog niet eerder hebben meegemaakt. Het gaat natuurlijk wel om veel geld en een contract bij het meest beroemde bureau ter wereld“, zegt Deckers in Mikro Gids.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen