Bastiaan van Schaik: ‘Oh Oh Cherso schaamteloze tv’

Foto: Mike van den ToornBastiaan van Schaik kijkt graag naar Oh Oh Cherso, maar vindt wel dat de acht Haagse jongeren uit het programma zich schaamteloos gedragen. Het jurylid van Benelux’ Next Top Model vraagt zich af of dat handig is. “Ze zijn te blond, te bruin en de vrouwen hebben te grote tieten. De teksten die ze bezigen maken dat je denkt: dat kan niet waar zijn. Ze maken landelijke narren van zichzelf. Het is een schaamteloos exhibitionisme die zelfs ik niet zou aandurven“, zegt Van Schaik in tv-magazine VARAgids.

Van Schaik kijkt graag naar buitenlandse nieuwszenders. Ook RTL Boulevard en Shownieuws vindt hij leuk. “En De Wereld Draait Door is geweldig. Jammer dat er altijd heel ingewikkeld wordt gedaan over de culturele achtergrond. Waarom? Uiteindelijk is tv entertainment. En daarmee ís en máákt Matthijs entertainment. Vrije Geluiden op zondagochtend, dát is culturele tv.

Pauw & Witteman gaat hem te ver. “Jeroen Pauw en Paul Witteman, super presentatoren, maar nu vijftien minuten heb ik het vaak al wel gehad.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen