Yolanthe krijgt eigen TROS TV Show

Foto: William RuttenYolanthe Cabau van Kasbergen gaat een jongerenversie van Ivo Niehe’s kijk- cijferkanon TROS TV Show presenteren. De eerste aflevering van ‘Yolanthe’s TV Show op 3′ is in het voorjaar van 2011 te zien op Nederland 3. Dat heeft de TROS donderdag bekendgemaakt. Volgens Ivo Niehe is Yolanthe bij uitstek geschikt voor een personalityshow als de TROS TV Show. “Het definitieve bewijs daarvan kregen we tijdens de inmiddels afgemonteerde, zeer geslaagde eerste proefuitzending“, zegt hij.

Het idee voor de jongerenversie van de TV Show ontstond toen een cameraploeg van Ivo Niehe met Yolanthe in India een reportage maakte over misbruik van vaak zeer jonge kinderen. “Haar durf, inzet en de manier waarop ze met de jonge, tot prostitutie gedwongen meisjes sprak, verraste me niet alleen, maar maakte ook indruk“, zegt Ivo.

Ivo denkt dat Yolanthe’s tv-show een succes wordt. “Yolanthe heeft in haar manier van optreden en interviewen iets absoluut authentieks en – niet overbodig om een Op Reis-achtig programma tot een succes te maken – ze is ambitieus, leergierig en oprecht geïnteresseerd in haar gasten.”

In Yolanthe’s TV Show op 3 zal Yolanthe bekende sterren uit binnen- en buitenland interviewen. “De formule is tijdloos, de presentatrice hip, de doelgroep jong en de leermeester in huis. Alle reden om de succesformule van Ivo’s TV Show te vertalen naar een ‘new generation’-versie op Nederland 3“, aldus een zegsvrouw van de TROS.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen