Yolanthe krijgt eigen TROS TV Show

Geplaatst op Thu 26 Aug 2010 om 15:02

Foto: William RuttenYolanthe Cabau van Kasbergen gaat een jongerenversie van Ivo Niehe‘s kijk- cijferkanon TROS TV Show presenteren. De eerste aflevering van ‘Yolanthe’s TV Show op 3’ is in het voorjaar van 2011 te zien op Nederland 3. Dat heeft de TROS donderdag bekendgemaakt. Volgens Ivo Niehe is Yolanthe bij uitstek geschikt voor een personalityshow als de TROS TV Show. “Het definitieve bewijs daarvan kregen we tijdens de inmiddels afgemonteerde, zeer geslaagde eerste proefuitzending“, zegt hij.

Het idee voor de jongerenversie van de TV Show ontstond toen een cameraploeg van Ivo Niehe met Yolanthe in India een reportage maakte over misbruik van vaak zeer jonge kinderen. “Haar durf, inzet en de manier waarop ze met de jonge, tot prostitutie gedwongen meisjes sprak, verraste me niet alleen, maar maakte ook indruk“, zegt Ivo.

Ivo denkt dat Yolanthe’s tv-show een succes wordt. “Yolanthe heeft in haar manier van optreden en interviewen iets absoluut authentieks en – niet overbodig om een Op Reis-achtig programma tot een succes te maken – ze is ambitieus, leergierig en oprecht geïnteresseerd in haar gasten.”

In Yolanthe’s TV Show op 3 zal Yolanthe bekende sterren uit binnen- en buitenland interviewen. “De formule is tijdloos, de presentatrice hip, de doelgroep jong en de leermeester in huis. Alle reden om de succesformule van Ivo’s TV Show te vertalen naar een ‘new generation’-versie op Nederland 3“, aldus een zegsvrouw van de TROS.
76 Reacties op “Yolanthe krijgt eigen TROS TV Show”


 1. Tessa

  Hou..op..met..Yolanthe.. Ze kan niks. Please…

 2. Mel

  OPRECHT GEÏNTERESSEERD IN HAAR GASTEN?!?! MUhahahahahahahahaha

 3. Franubis

  OOOOO
  MYYYY
  GOOOD

 4. cees

  oh wat erg……..heren tros wat bezielt u?

 5. Pa Pinkelman

  Ik neem aan dat we hier weer te maken hebben met een geslaagde grap?

 6. Jurgen

  Ik heb haar jaren geleden in programma gezien toen er met een verborgen camera een grap met haar werd uitgehaald. Met een politieagent. Ze regaeerde toen zo raar en aggressief, moet daar telkens aan denken als ik haar nu vrolijk zie doen. Weet niet meer zeker hoe het programma heette, volgens mij was het gotcha.

 7. Peter

  Ohhhhh neeeeeee, pleaseeeeeeee. Ik hoop zo dat ik nu wakker wordt.

 8. Anonymous

  wow dit gaat de kijkcijferKanon van 2011 worden bij nederland 3

 9. Tim

  Mijn zusje moest werken op het huwelijk van Yolanthe….dat doet ze ook nooit meer. Wat een agressieve vrouw is zij, iedereen werd afgeblaft, toen een andere dame van de kleding met RTL Boulevard sprak werd zij door Wesley de huid vol gescholden….Pure aso deze vrouw….

 10. Tim20 MJ

  moet eerlijk toegeven: ze deed dat stukje in de TV show met die kansarme vrouwen/meisjes heel erg goed. Het leek écht of ze er geïnteresseerd in was, alleen weten we in Nederland onderhand wel beter. Ze is en blijft voor velen toch een gold-digger, en tjah… dat is ze ook :P
  snap niet dat de TROS nog verder wil met iemand die zo`n negatief beeld onder de kijkers heeft.

 11. Marijn

  Waarom Yolanthe?

 12. Anonymous

  Reactie op cees:

  Iets onder een bureau, heb ik het vermoeden….

 13. 123

  Reactie op Tim20 MJ:

  Dat heb ik ook gezien in India, en als de TROS iemand wil sturen waar de NLer niks over te zeiken heeft dan kunnen ze beter het beeld op zwart zetten…

 14. Anonymous

  Oh.. wanneer verandert deze site in YolantheKrijgtAllerleiProgrammasToegewezenMaarKanNietPresenteren.nl

 15. televisionboy

  ik geloof toch wel in t programma

 16. huub

  Ben ik nu zo dom of?? zelfs en aap kan nog zien dat ze voor geen meter kan presenteren of wat zeg ik?” ze kan niet presenteren ”. Je zou toch bijna zeggen dat ze daar de directeur van de tros …. je maakt het maar af .
  Triest dat de Tros geen kansen geeft aan nieuw talent wat dat loopt er genoeg van rond in nederland .

 17. Hank

  Dat “eminence grize” Niehe haar persoonlijk uitkiest zegt meer over hem, dan over Yolanthe.

 18. Ann

  Tjeee iedereen kent haar persoonlijk?? Nogmaals sta ik versteld van de kneuterigheid van sommige nederlanders, zelfs een aap kan zien dat deze vrouw wel degelijk de x factor heeft!!

 19. Jaap

  Dit zegt eigenlijk meer over de TROS dan over Yolanthe. Ze kan net nog tot 10 tellen presenteren ver onder de maat. De tros gaat met de dag achteruit dat het maar snel verdwijnt de publieke omroep!

 20. Wwzapper

  Als ik zo naar Stedenspel kijk, geeft mij dat niet echt het gevoel dat zij hier de juiste persoon voor is. En dat is dan ook nog eens een veel minder inhoudelijk programma dan die TV Show waarschijnlijk zal zijn.

  Ze is alleen maar bezig met ‘mooi in beeld zijn’, staat een beetje voor de camera te kronkelen en interesseert zich nergens oprecht voor. Het is allemaal té duidelijk geveinsd.

  Maar ja, wat hebben ze daar verder voor jonge en redelijk aantrekkelijk ogende vrouwen in huis? Monique Smit (lijkt me geen type voor zulke programma’s) en Angela Esajas (en die laatste is op zwangerschapsverlof). En voor zover ik weet houdt het daar een beetje op.

  Tijd voor vers bloed. Wat een mooi uiterlijk – dáár heb ik in principe niets op tegen, wat Yolanthe betreft, t’is meer hoe ze ermee omgaat – met talent combineert. Zoiets als hun voormalige coryfeën Linda de Mol en Nance, zeg maar –> ja, ik ben een van de weinige mensen op deze site die Nance goed vindt.

 21. Sven M

  Ik hoop dat dit ook een stunt is, maar nu van de Tros en ANP !!!! Hahaha

 22. Ronaldm

  Ik vind haar absoluut de meest talentloze presentatrice van de Nederlandse TV

 23. Willem Frederik

  Ze hadden in plaats van LLINK de TROS uit het bestel moeten zetten want met zulke presentatoren is de TROS zelfs onder het dieptepunt gezakt van kwalitatieve programma’s (met zulke presentatoren)maken.

 24. Pieter

  De kwaliteit is niet meer zoals vroeger (en paar jaar geleden) voortaan maakt het niet meer uit of je kan presenteren als je maar geil de camera in kijken. Dat is wat telt en dat laat tros wel weer zien . Ik vind yolanthe geen goede presentatrice en totaal niet passen bij en show als dit maar dit is mijn mening .

 25. Willem Frederik

  Misschien moeten zehaar een programma laten presenteren onder de titel ‘hoe kan ik beter gaan presenteren’ of de ‘de TROS is nu op zoek naar een betere presentator …. dan mij’.

 26. Suzan

  Reactie op Ann:
  En jij kent die Huub die op het vorige artikel reageerde zeker wel persoonlijk, want je schijnt te weten dat hij een lelijke dikke vrouw heeft. Wat was dat nou voor een volkomen overbodige en kinderachtige opmerking?
  Wij hoeven Yolanthe toch niet persoonlijk te kennen om een mening te hebben over haar presentatiewerk. Dat heeft niets met kneuterigheid te maken. Ja, ze ziet er prima uit, ze heeft prachtig haar, maar daar houdt het wat mij betreft wel mee op.

 27. Esther

  Mag ik even overgeven? over t paard getild mensl, denkt echt dat de wereld om haar draait, wat een muts! Ze kan beter dr kop houden, oh en die stem dat eentonige gebral van dr ..Wegwezen lekker naar milaan doe je ding het geld van wesley eruitsmijten daar ben je goed in!

 28. TV1

  Sandra Reemer terug op TV bij de TROS!

 29. Heleen

  Reactie op Ann:
  Ze heeft volgens jou dus glamour en de x factor, maar nu de hamvraag; Wat kán ze nou eigenlijk??

 30. marcel

  Bij de tv show hing die ivo al om haar heen smerig oud mannetje. Wat en toeval dat nou net zij het klusje krijgt De manier waarop die over haar praat hierboven zegt genoeg toch wat en slijmbal. Ik heb haar zien presenteren bij te leuk om waar te zijn songfestuval en het leek echt nergens op . Ook komt ze ontzettend nep en gemaakt over. Nee dit wordt 3x niks

 31. Frans

  Ha, die Ivo “kam-over” Niehe weet goed uit eigen kroost een presentatie-talent naar voren te brengen. Wat een lachertje, die man hoort bij het meubilair en vind zichzelf altijd erg goed, met z’n talenknobbel.

  Yolanthe ziet er aardig uit, maar dat is het dan ook. Misschien kan ze beter Telekids ofzo gaan doen, leuk voor de jongens .. eh .. tieners. ;-)

 32. franco

  Reactie op TV1:

  Is dit bericht echt… zo zo top zijn sandra reemer en tineke verburg terug bij de tros.
  echte vakvrouwen!!! kan die kansloze goldigger genaamd yolanthe alleen van dromen
  talent is niet te koop al n..k je het hele gooi.

 33. Duco

  Schande!

 34. freek

  bij de tros zijn ze nu officieel de weg kwijt…

 35. RuudRuud

  Ongelofelijk hoe doet ze het toch zonder talent . ze duikt echt overal op ?? De tros zakt steeds verder weg… En dat wordt betaald van ons belastinggeld. Kan ze niet voorgoed weg uit dit land ik wordt zoooo moe van die arrogante golddigger.

 36. Peter Poortinga

  och help , dat word de tweede keer een dipje voor de tv show , eerst zou oerlemans het wel even doen , en nu jolante

 37. Televisiefreaks

  De zomer is bijna voorbij. Buiten vielen weggebruikers vandaag letterlijk en op tv sommige programma’s deze zomer figuurlijk in het water. Zo scoorde Yolanthe matig met het Stedenspel, wist Yvon Jaspers weinig kijkers te boeien met XXS, scoort Harm Edens met On Air op de late avond slecht, doet Ik Kom Bij Je Eten het deze zomer minder goed dan vorig jaar en scoort Popstars onder de maat.

 38. J-k

  BESTE REAGEERDERS

  WEET JE WAT IK ME AFVRAAG?? YOLANTHE WERD LOVEND IN BNN PROGRAMMA’S GESLEEPT, EN IN ONM WERD OOK DOOR IEDEREEN BEWONDERD OM HAAR KARAKTER IN IN ONM. SINDS ZE DIT ALLES HEEFT VERUILD VOOR DE TROS, WORD ZE UITGEMAAKT VOOR DE MEEST GEMENE DINGEN,

  MIJ VRAAG IS HOE KAN HET DAT JULLIE VAN MENING VERANDEREN. DOOR EEN OVERSTAP NAAR EEN ANDERE OMROEP.

  ANSWER PLEASE

 39. beertje

  Wanneer zijn we verlost van die omhoogevallen stumperts?? Ze lijd aan grootheidszwaanzin ze is echt ziek in haar hoofd Ga weg domme golddigger presenteren kun je niet.

 40. Robbert

  Schandalig dat ze en eigen show krijgt, wat heeft ze ervoor moeten doen…? Slechte keus want daar gaat geen mens naar kijken.

 41. !#Michael#!

  Flopperdeflop :lol:

 42. !#Michael#!

  Reactie op J-k:

  Ze is een geweldige actrice, die een perfecte bitch kan spelen :) … ze kan alleen niet presenteren!! Zo simpel is dat!!

 43. daphne

  acteren kan ze toch ook niet. Ze kan niet veel

 44. Anonymous

  Wat ziet men toch in die ongetalenteerde MUTS.

  De TROS moeten ze ook de uitzendlicentie ontnemen. Die hele omroep is de afgelopen tien jaar gewoon verkracht

 45. J van Oostende

  Afschuwelijk laat ze lekker in Milaan blijven weg met dat mens maar ja ze heeft een tijdje in Volendam gewoond dus dan hoor je bij de TROS te werken

 46. Suzan

  Reactie op J-k: Misschien dat de mensen die hier reageren haar in het verleden nooit hebben bejubeld. Persoonlijk kan ik geen enkel oordeel vellen over haar acteerprestaties want ik kijk nooit naar soaps.
  Zo te lezen wordt hier toch voornamelijk gereageerd op haar zeer matige presentatiewerk.
  Btw. waarom die irritante CapsLock?

 47. Herman

  er komt een nieuwe show opzoek naar een nieuwe miljonair

 48. ZM

  Ik vond de reportage die ze in India maakte geweldig en als ze meer van dit soort tv kan laten zien vind ik dat prima. Ik snap niet zo goed waarom iedereen haar neersabelt. Misschien jaloers?

 49. Anonymous

  Reactie op J-k: Omdat ze voor BNN prima is, maar voor de TROS (meer kijkers, oudere kijkers) niet! tenminste, zo zien de TROS kijkers dat!

 50. Pierre Cul

  OPRECHT GEÏNTERESSEERD IN (de financiële situatie van) HAAR GASTEN

 51. Piet

  Wil de TROS van haar kijkers af? Ik snap werkelijk niet waar ze mee bezig zijn.
  Keer op keer wordt bewezen dat deze humorloze doos niet kan presenteren, en toch krijgt ze de ene kans naar de andere

 52. Henk van s

  Ik blijf me steeds verbazen dat de tros haar programmas blijft geven die domme muts kan echt niet presenteren. En die reportage tjaa dat kan toch iedereen en ze krijgt er ook nog eens voor betaald

  Het schijnt in de mode te zijn om je zogenaamd in te zetten voor kansarme mensen. Vraag me af of ze zelf schenkt want als je dat overdreven huwelijk zag

 53. jaco

  O NEEEEEEEH WANNEER HOUD HET OP KUNNEN ZE NIET NAAR VERWEGGISTAN WAAR GEEN MEDIA IS VER WEG VAN TV PFFFFFFFFFFF MOE WORDT JE VAN DIE PUBLIEKSGEILE NON-TALENT. DIE HOORT GEEN EIGEN SHOW THE KRIJGEN IS DIT MISCHIEN EN GRAP?

 54. Ann

  Reactie op Suzan:
  ÌK vind Yolanthe wel geweldig en daarom word ik inhoudloos genoemd en dat is niet kinderachtig??? dus dan moet het toch zo zijn dat het allemaal pure jaloezie is?? kan er niets anders van maken, is geen kwestie van smaak, want ze is gewoon mooi punt, dat kan een blinde nog zien!!! En golddigger? echt niet ze heeft vele miljoenen geerfd van haar vader en denk dat ze meer bezit dan Wesley (google nog nooit van gehoord???) ze word afgemaakt omdat ze het huis van Jantje heeft leeg geroofd, daarvoor was iedereen jubelend enthiousiast over haar, ik had ook lekker wraak genomen als mijn vent met een ander het bed indook, dat heet GIRLPOWER!!!

 55. Willem Frederik

  Reactie op Ann:

  En wat heeft dat te maken met presenteren van een programma op de tv??? Helemaal niets!!!

 56. Suzan

  Reactie op Ann: Zoals ik al zei, ze ziet er prima uit, heeft prachtig haar en dat is het wat mij betreft dan wel. Dat “iedereen” jubelend enthousiast was vind ik nogal een ruim begrip. Persoonlijk heb ik haar nooit bejubeld. Ik zie wel veel pracht en praal maar geen presentatietalent. En ja, alleen glamour maar gebrek aan talent voelt voor mij behoorlijk inhoudsloos. De hele affaire rond haar breuk met Jan Smit heeft mij niet beziggehouden. Wie daar wel of niet schuldig was, zal me een zorg zijn.

 57. Jan-Joost

  Reactie op Ann: Beste Ann, kun jij van Yolanthe een aantal capaciteiten / talenten noemen die niets met haar uiterlijk en karakter van golddigger te maken heeft? Ik kan ook op tv roepen van “mooie woorden” en “het is een chaos”. Maar wat maakt Yolanthe nu jouw idool? Met welke capaciteiten word jij bij haar via de hersenen geprikkeld? Kun jij dat met nette woorden eens hier aan ons, de mannelijke en waarschijnlijk ook vrouwelijke geinteresseerde lezers, uitleggen? Tot nu toe neem je het mooi voor Yolanthe op. Maar welk talent heb jij, die je in Yolanthe direct herkent?!

 58. Annemieke

  ann aka yolanthe of kringetje… Ze heeft geen talent ze is het grootste non talent wat er rondloopt echt en domwicht ze vind zichzelf nogal geweldig net als die kabouter van d’r.

 59. Tiffany C.

  Het gaat alleen maar over iemand die een show presenteerd. Werkelijk niets om je druk over te maken wie het doet. Gewoon werk, het moet gedaan worden, zoals een verkoopster, een kantoormiep, een leraar of een werkster. Daar maken we ons toch ook niet druk om? Waarom hier om hun wel? Omdat het ‘Sterren’ zijn, teiltjuh…

 60. Bernice

  Reactie op Tiffany C.: Nouja…, moeten? Een verkoopster, kantoormiep, een leraar en een werkster zijn in je dagelijkse leven harder nodig dan die ”Sterren”.

 61. Jurre Jonza

  Zelfs Frits Sissing gooit hoge ogen in een popi show, waar hebben we het over. Marktwaarde vergroten, gebakken lucht bakken. Kreten slaken die nergens over gaan. Lullige lulligheidjes uitvergroten. Wat dat betreft doen een paar grote jongens hier niet onder voor hun broeders-in-bisniz in Pakistan. Neem die monumentale kasten van huizen in voorname buitenwijken, die zijn minstens al 4 x betaald aan banken maar dat is kennelijk normaal. De grond waar dat huis opstaat wordt ook tekens weer verkocht, terwijl de aardbol van iedereen is, dus juist grond, totaal mesjogge eigenlijk maar dit is dan onze cultuur.

 62. dj

  ben wel benieuwd naar de parodie van koefnoen op dit walgelijk stuk kapsones zonder talent………..voorstukje is veelbelovend

 63. kampie?

  Reactie op J-k:

  sinds wanneer kan een soapie per definiie acteren??

 64. karel

  Reactie op ZM:

  jaloers?? wat is dat weer voor een stompzinnige opmerking

 65. Wouter

  Reactie op Tiffany C.:

  hier gaat het om de media, dus logisch dat er op gereageerd wordt.
  er zal vast ook wel een Forum/Nieuws blog zijn waar je kunt reageren op het nieuws dat Trientje de nieuwe toilet juffrouw wordt van de hema in de kalvertoren

 66. Tiffany C.

  Reactie op Wouter: Zou je denken? In elk geval staan de kranten, de hippe glossy’s, de Prive en de Story er niet vol van. Alsof die omroepsters meer boeiends te vertellen hebben dan een Trientje in de hema.

 67. Jan-Joost

  Reactie op Annemieke: Ann was dus de grootste fan van een non-talent. Anders had Ann allang een aantal capaciteiten opgenoemd van Yolanthe. Maar veel mensen in Hilversum vinden Yolanthe een eerste klas golddigger met hoofdletter G en een vervelend rijkeluiskindje.

  Nu moet Dre Hazes ook presenteren bij de TROS. Maar was het niet de zoon van Andre Hazes, en de zoon van een arbeider met een willikeurige naam Jan de Vries, dan was hij geen presentator van Sterren.nl geworden. Het is al eeuwen vriendjespolitiek in de mediawereld. Zie ook Robert ten Brink en zijn zingende dochter. Erkennen dat bekende vaders of bekende moeders hun zoon of dochter helpt bij het beroemd worden is echt een groot en laatste taboe in medialand.

  Zo kom ik ook terug bij Ann die een non-talent als Yolanthe durft te eren. Ze kan niet eens capaciteiten noemen van Yolanthe. Met een lange duur klinkende achternaam en vervolgens achter eerst artiesten aangaan voor het geld en als blijkt dat het niet goed verdiend, maar dumpen voor een rijke voetballer, kom je er niet. Als dat je voorbeeld is of jouw idool, dan hoop ik dat alle mannen dit soort vrouwen links laat liggen of een keer goed straffen.

  En als dat soort mannen er toch intuimen, mogen ze Jan Smit voor hulp inroepen en een moeder hebben die alle waardevolle spullen voortijdig in een goede kluis achter een dikke muur verstopt hebben :lol: !!!

 68. Heleen

  Reactie op Ann: Schei toch uit met je gezever over x factor, glamour en girlpower. Mijn hemel, wat heb ik ineens een heimwee naar Sonja Barend!

 69. Ann

  Reactie op Jan-Joost:

  Was?? is, ben niet dood of zo en grootste fan is ietwat overdreven,ik ben gelukkig geen 16 meer en allang capaciteiten opgenoemd???ik ben nu eenmaal niet zo sneu dat ik tijd heb om de hele dag achter mn pc te zitten om te kijken of er al gereageerd is. Ik vind dat ze in de serie ONM het personage goed neerzette en bij Mijn vader is de beste deed ze het ook goed, het is toch fijner om te kijken naar een mooi iemand, die dan misschien (in jullie ogen dan) wat minder presenteert dan dat je naar een lelijke kop moet gaan zitten kijken??? enne gelukkig hebben jullie altijd nog een afstandbediening, niemand verplicht jullie ertoe om haar programma’s te kijken! Maar hoe ze door Nederland afgezeken word, dat vind ik echt beneden alle peil!

 70. Suzan

  Reactie op Ann: Je had allang haar capaciteiten opgenoemd?? Gek, ik had eigenlijk vooral termen opgepikt die met haar uiterlijk te maken hadden.

 71. Nathalie

  Reactie op Ann: wat ben jij en simpel persoontje zeg je kunt niet eens de capaciteiten noemen en begint meteen over het uiterlijk wat heeft dat te maken met presenteren?? je doet alsof zij beter is dan anderen pffff goeie god hou toch op. En zo mooi is die yolanthe niet eens veel te veel makeup dus als je beroemd bent en voetballer als vriend hebt ben je ineens geweldig. Over leegheid gesproken..

 72. Jan-Joost

  Reactie op Suzan: Dan weet je dus dat Ann net 18 is en nog in de fase zit dat ze niet het niveau heeft bereikt om verder te denken. Is ook niet erg hoor Ann, maar als ik meiden zoals jij in de trein zou tegenkomen, dan doe ik liever oordopjes in.

  Het type Ann is teveel bezig met uiterlijk of, zoals ik gisteravond toevallig zag bij Popstars, zo’n sneu meisje die dan niet er tegen als iets eerlijk word gezegd (geen talent hebben en er zit ook niets in) en vervolgens er ook niet tegen kan dat de camera haar volgt en zegt: “Hee, wat wil je man?” of “ga weg man, ik film jou ook niet man”, en dat allemaal onder de taal van de straatjeugd.

  Geeft niets, Ann. Maar zo kom je nu over. Het type meisje dat denkt dat alleen mooie slanke mensen bestaan en wat op tv is, allemaal ook in het echte leven gebeurd. Maar wanneer verdient iemand respect op tv of met werk? Als je iets kan wat een ander niet kan. Of met die capaciteiten andere jongeren overtreft. Presenteren of acteren is meer dan teksten uit je hoofd leren. Yolanthe stond bekend bij ONM dat ze tevaak haar teksten vergat of door een teveel uitgaan in het weekend geen tijd had om haar teksten fatsoenlijk te leren. Moet je daar geduld voor hebben of op een gegeven moment durven te vragen, van wat vind je belangrijker in het leven?

  Enkele weken geleden waren er net zulke meiden bij Hollands Got Talent. 1 meisje moest een zangact nog doen, maar was zo in de stress omdat haar vriendinnen die met instrumenten moesten spelen om tot 1 geheel te komen, niet op tijd konden komen. Echt op de laatste seconde kwamen ze binnen. En om welke reden? “We moesten nog iets doen”. Oftewel: We kunnen wel arrogant doen, laat de ander maar stressen. En zo’n typetje is Yolanthe nu ook.

  En dat soort types vind jij nou leuk. Dan hoop ik voor jou dat je verstand en anders denken toch nog komt en dat je in kunt zien wat een vervelend mens die Yolanthe Cabau van Kasbergen echt is. Iemand dumpen voor een nog rijkere achtergrond is het allerlaagste wat iemand kan doen.
  Zo, en noem jij dan nu nog maar eens een paar capaciteiten van het rijkeluiskindje en verwend nest Yolanthe waar de gemiddelde Nederlander nog van opkijkt.

  Of nog leuker: Noem jij nu eens van jezelf een aantal capaciteiten? Elk persoon heeft capaciteiten. Ook de mensen die op MC schrijven. De een komt uit het noorden en praat met een dialect of de Friese taal. Erg handig want ook dat soort mensen wordt gezocht voor commercials en andere tv-producties. Een ander kan juist goed en mooi voorlezen, dansen, de clown uithangen of met juist GEEN autocue (op de camera teksten altijd maar teksten moeten oplezen) een goede tv-show maken omdat hij / zij niet bang is voor de camera. Ik en velen zijn benieuwd naar de capaciteiten van ANN :lol: !!

 73. Suzan

  Reactie op Ann: Als ik glamour- en Barbiepoppentv wil zien, kijk ik wel naar “E”!
  Dit wordt een programma waarin ze mensen moet gaan interviewen. Dat is een stapje hoger dan presenteren en autocue lezen. Dan toch liever iemand met wat diepgang!
  En nee (voordat je het onderwerp zelf weer die kant opduwt) ik hoef er inderdaad niet naar te kijken en de meeste Trosprogramma’s sla ik toch al over. Maar daar ging de discussie niet over.
  Het ging over haar capaciteiten en van jou hoor ik hier toch voornamelijk woorden als glamour, x factor en “een mooi iemand”. Dat zegt toch allemaal niets over talent, inhoud, techniek, vermogen om je in te leven in je gasten etc.

 74. belinda

  Dom wijf dat het is inclusief die anne die had zo voor haar opneemt die de meest onzinnige bullshit praat. ”het is toch fijner om te kijken naar een mooi iemand, die dan misschien (in jullie ogen dan) wat minder presenteert dan dat je naar een lelijke kop moet gaan zitten kijken??? ” Ik schaam me diep dat er zulke leeghoofden bestaan.

 75. Ann

  Nee ik schaam me diep dat er zulke afgunstige mensen bestaan in Nederland die klakkeloos aannemen dat alles waar is wat er geschreven word en dat er mensen in Nederland bestaan die de hele dag rondhangen bij sites zoals deze en als vliegen op een stuk stront duiken als er iets gezegd word wat niet in hun straatje past…walgelijk!! En nee ik ben geen 18 meer en Suzan tegen jou zou ik willen zeggen, eerst goed lezen dan pas je mond opentrekken!

 76. Bianca

  En wij hebben en hekel aan die verwende golddigger die het te hoog in haar bol heeft ze denkt dat ze en prinses. waarom ben je zo op je tenen getrapt anne ? Ik gun iedereen geluk maar niet zn stom arrogant kind dat denkt dat ze alles is. Net paris hilton bekend om niets en ook zo otzettend leeg

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.