Viviënne van den Assem heeft zin in tv-seizoen

Viviënne van den Assem verheugt zich erg op het nieuwe tv-seizoen. Als de nieuwste aanwinst van de TROS zal Van den Assem te zien zijn in de show Te Leuk Om Waar Te Zijn en, samen met Ron Boszhard, in Zappsport The Battle. “Ik kijk erg uit naar komend seizoen. De eerste draaidag voor ‘The Battle’ zit er net op. Ik ben super fanatiek, dus ik ga de ‘strijd’ met Ron graag aan! Voor Te Leuk Om Waar Te Zijn ga ik binnenkort de studio in met teamcaptains Horace en Ali B. en hun gasten.

Van den Assem heeft nog niet eerder een spelprogramma als Te Leuk Om Waar Te Zijn geleid. In de tv-show moeten bekende Nederlanders raden welke home video echt is en welke in scène is gezet. “Dit is mijn eerste ervaring als spelleider, dus ik hoop dat ik de heren in bedwang kan houden“, zegt ze.

Zappsport The Battle, waarin iedere week wordt bepaald of de jongens of de meiden beter zijn in sport, gaat op zaterdag 11 september om 8.40 uur van start op Z@pp. Te Leuk Om Waar Te Zijn beleeft op zaterdag 9 oktober zijn première op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen