Verkiezing Gouden Televizier-Ring weer van start

De Televizier start weer met de verkie- zing van de Gouden Televizier-Ring. Op de website van het tv-blad kan men tot woensdag 29 september stemmen op zijn favoriete tv-programma, presentator, presentatrice, nieuw presentatietalent en jeugdprogramma. “Voor veel presentatoren en presentatrices is de Gouden Televizier-Ring de belangrijkste televisieprijs van Nederland“, zegt Jeroen de Goeij, chef redactie van Televizier. “Het is dan ook de enige grote prijs van de kijker.

De Goeij denkt dat iedereen wel een Televizier-prijs wil winnen. “Het beste programma van 2010 wordt niet bepaald door een strenge vakjury of door bevriende vakgenoten, maar door de mensen thuis. En de liefde van het grote publiek, daar gaat het hart van een tv-presentator of presentatrice zeker sneller van kloppen.”

Vorig jaar won Linda de Mol de Gouden Televizier-Ring met het laatste seizoen van Gooische Vrouwen. “Zo maak je een Gooische vrouw gelukkig“, zei ze in haar speech.

Ook de verkiezing van de AVRO Gouden RadioRing 2010 gaat van start. Het publiek bepaalt welk radioprogramma, welke presentator en welke presentatrice met prijzen beloond moeten worden.

De prijzen worden op 22 oktober voor de 45ste keer uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen