Undercover Boss primetime op dinsdagavond

Geplaatst op Fri 27 Aug 2010 om 9:32Foto: Elvin BoerVeronica gaat de Nederlandse versie van de realityshow Undercover Boss primetime uitzenden op dinsdagavond. De eerste uitzending van het programma met Lauren Verster is op 21 september om half negen ‘s avonds. Dat heeft Veronica bekendgemaakt. In Undercover Boss draait steeds één directeur van een groot Nederlands bedrijf een week lang incognito mee op de werkvloer. Aan de lopende band, achter de kassa of als chauffeur komt hij tot nieuwe inzichten over de situatie in zijn organisatie.


12 Reacties op “Undercover Boss primetime op dinsdagavond”


 1. Anonymous

  @MC, je kunt niet reageren bij de kijkcijfers. Er staat ‘Comments Off’ Foutje?

 2. Anonymous

  Ik hoop dat Undercover Boss aanslaat en dat ook Waar is de Mol goed gaat scoren op dezelfde avond

 3. dave

  de mol doet het altijd goed en Lauren doet het ook altijd goed. Een topper met ballen die Lauren!

 4. Martijn

  Leuke dinsdagavond op veronica, maar ook rtl4 heeft een leuke dinsdagavond. Denk dat ik ga voor uistel van executie en daarna waar is de mol. Ben sowieso wel ff klaar met de den blijker programma’s

 5. Ardy

  Waar is de Mol, leuk!

 6. Timo

  Ik hoop dat ze een beetje grote, maar niet de meest voor de hand liggende bedrijven hebben weten te scoren. Dus niet een Unilever ofzo, maar een CEO/President van bijv. KPN, Gemeente reiniging (vuilnis, stratenveger etc.), Hooters etc. Dat maakte de US versie juist zo leuk om te zien namelijk vond ik. De UK versie helaas niet gezien nog.

 7. ti-bob

  veronica is lekker bezig. hebben een duidelijke programmering en goede series.
  deze dinsdagavond zal ook wel aanslaan.

 8. ruben

  zag in de aankondiging al 2 acteurs, de baas is een acteur uit de Hi reclame…hmm

 9. jos

  inderdaad zit in de preview zeker 1 acteur.

  Hij speelt in de Hi reclame en is ook de buschauffeur in de koopmansreclame voor oma’s pannekoekenmix.

  Niet erg geloofwaardige eerste indruk.
  Ziet eruit als een gemaakt iets….

 10. Michiel

  dit programma is idd een grote fake, de eerste ‘baas’ is zoals anderen ook al opmerken de acteur uit de Hi-reclame (“claaaaasic! matties worden op facebook?”) die gisteren ook nog precies voor de preview van het programma werd uitgezonden nota bene.

 11. Erik H.

  Reactie op Michiel: Je snapt toch wel dat dit een gespeelde promo met een acteur is? Dat is namelijk overduidelijk.

 12. Wim

  Undercover Boss, even denken hoor, is dat dat programma dat door Veronica de hele week tientallen keren wordt aangekondigd? Ja, er staat me iets van bij, voor de reclame, na de reclame, als een programma begint, halverwege een programma, en aan het eind nog een keer de melding dat je het zo gaat zien. En kijk ik het dan? Nee, want als een zender zoveel moeite moet doen een programma aan te kondigen, kan het ten eerste nooit veel soeps zijn en tevens maakt de irritatie van al die aankondigingen zich zo van mij meester dat ik al heb weggezapt, net als bij “waar is de mol”. Van de spreuk “overdaad schaadt” heeft men kennelijk nog nooit gehoord. Maar één ding moet gezegd, men zet zich tegenwoordig wel enorm in om het TV kijken een stuk minder aantrekkelijk en leuk te maken en daar slagen ze enorm goed in!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.