‘Sandra Reemer bijna dood tijdens opnamen EO-show’

Foto: NCRVSandra Reemer (59) is bijna overleden tijdens de opnames van het nieuwe EO-programma De Pelgrimscode. Dat vertelt Reemer zelf aan RTL Boulevard. Tijdens een van de opdrachten in de realityshow zou ze in levensgevaar zijn geraakt. “Ik was er bijna niet meer geweest. Als ik had geweten dat die opdrachten zo heftig zouden zijn, had ik hoogstwaarschijnlijk niet meegedaan. Ik werd door een van die opdrachten zo door overdonderd, dat ’t mis ging met mij“, zegt Reemer.

De EO bevestigt dat De Pelgrimscode een zwaar programma was, maar stelt dat Reemer helemaal niet in levensgevaar is geweest. Eerder haakte ook Manuel Venderbos, de presentator van het programma, af. Hij was oververmoeid.

In De Pelgrimscode gaan John de Wolf, Geert Hoes, Sandra Reemer, Sonja Silva, Reinier van den Berg, Lucia Rijker, Dirk Taat, Esmaa Alariachi, Melody Klaver en Henk Schiffmacher op zoek naar een mysterieuze pelgrimschat. De zoektocht voert hen door woestijnen, middeleeuwse forten, ondergrondse steden, eeuwenoude pelgrimsoorden en over drukke bazaars.

De Pelgrimscode is vanaf oktober te zien op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen