Robert Jensen: ‘Peter van der Vorst aandachtstrekker’

Robert Jensen heeft opnieuw uitgehaald naar zijn RTL-collega Peter van der Vorst. De talkshowhost keek vrijdag naar ‘Van der Vorst ziet sterren’ en was niet onder de indruk. “Ik dacht: wat een middelmatig kutprogramma is het ook en wat kan die dombo het toch helemaal niet. Hij liet Patricia Paay weer vertellen wat ze bij mij anderhalf jaar geleden al heeft verteld op de rode bank. Alles wat we al honderd keer gehoord hebben, ging Peet weer met zo’n nep vioolmuziekje vragen.”

Paay was de hoofdgast in de eerste Van der Vorst ziet sterren van het nieuwe seizoen. “Ik bleef wel even hangen toen die vriend van Patricia erbij werd gehaald. Die Nicky van 26, die er uitziet als een embryo naast Patricia. Het was zo bizar. Ik heb een beetje medelijden met haar. Ik zag die ogen en er zat toch een bepaalde treurigheid in. Ze woonde vroeger in een kasteel en nu in een heel klein huisje met die tram keihard voorbij. Ze is 61 en heeft een vriend waar ze helemaal niets mee heeft. Het is nu bij haar aangekomen dat echt alles over is en dat ze een kutleven heeft.

Van der Vorst is een leuke man, maar kan niet presenteren, besluit Jensen. “Het is zo’n aandachtstrekker. Het is zo’n mannetje. En hij vindt het zo mooi z’n show”, aldus Jensen. “Peter zet overal vioolmuziek onder. Dat heeft hij van Ivo afgekeken. Ivo doet dat gewoon veel beter.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen