Paul de Leeuw noemt Wilma Nanninga ‘huismongooltje’

Foto: RVDAPaul de Leeuw vindt Wilma Nanninga, de hoofdredacteur van Pagina Privé in De Telegraaf, een ‘huismongooltje’. Volgens De Leeuw staan journalisten als Nanninga altijd gelijk klaar om een nieuw project de grond in te boren. “Je wordt er hysterisch van“, zegt hij. Het is niet de eerste keer dat De Leeuw en Nanninga kwaad over elkaar spreken. In juni nog noemde Nanninga De Leeuw ‘ziek’, omdat hij een grap maakte over het Koninginnedagdrama. “Dit is heel kwetsend“, zei ze.

De Leeuw vindt het fijn dat hij met zijn nieuwe talkshow op Nederland 3 redelijk in de luwte zit, zodat journalisten niet zo erg met hun hakbijltje klaar staan. “Je hebt nog geen uitzending gehad of de grote Albert Verlinde heeft zijn oordeel al geveld. En dan heb je nog het huismongooltje Wilma Nanninga. We gaan in ieder geval ons best doen om er een leuk programma van te maken.”

De VARA-coryfee is geen fan van De Telegraaf. In 2007 noemde Nanninga Paul de Leeuw ‘de arrogantste BN’er van de week’, omdat hij veel eisen stelde aan de publicatie van een foto van hem met Kylie Minogue.

Vorig jaar was De Leeuw ook al woest op Nanninga, omdat ze een smeuïg artikel over een flinke ruzie tussen De Leeuw en zijn partner had gepubliceerd.

Nanninga ligt de laatste tijd onder vuur van veel bekende Nederlanders. In de afgelopen twee maanden noemde Patricia Paay Nanninga ‘seksueel gefrustreerd’, liet Jan Smit weten dat hij zich voor schut gezet voelt door Nanninga, riep Smits bekende manager Jaap Buijs dat Nanninga een ‘malloot’ is en betitelde Henk Westbroek Nanninga als ‘roddelhoer’.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen