Manager Wesley en Yolanthe boos op AVRO

Geplaatst op Thu 26 Aug 2010 om 10:55

Foto: Erik MullerArlette Lerby, de manager van het pas getrouwde koppel Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen, vindt het alles behalve grappig dat de AVRO woensdag heeft gecommuniceerd dat zij een reallife soap over het glamourstel gaat uitzenden. Later bleek dat het om een publiciteitsstunt voor de satirische tv-show Koefnoen ging. “Interessant dat je namens een overheidsinstelling, wat de AVRO is, zomaar berichten via het ANP kunt verspreiden“, reageert Lerby in Shownieuws.

De AVRO verspreidde het nieuws over de zogenaamde reallifesoap via een persbericht en onder meer nieuwsdienst ANP nam het over. Later trok ANP het bericht terug. “Het ANP trekt het bericht in wegens opzettelijke verspreiding van misleidende informatie door de AVRO. Het betreft een publiciteitsstunt rond een parodie op het koppel. Pas na herhaald aandringen en een ontkenning door het koppel was de AVRO bereid dit te bevestigen“, liet de nieuwsdienst weten.

De omroep vindt dat het ANP zeurt. “Wij vonden het een enige persstunt. Jammer dat het ANP zo zuur reageert met die intrekking van het nieuwsbericht“, reageert ze.
30 Reacties op “Manager Wesley en Yolanthe boos op AVRO”


 1. Siep

  Haha! Geweldig!
  Wellicht enig nadeel: ANP zal wel link uitkijken voordat ze iets van de AVRO plaatsen…
  Hoop dus niet dat ze binnenkort echt groot nieuws hebben….

 2. Chantal

  zou me ook wel gebruikt voelen door de AVRO. Dubieus. En koefnoen is al jaren niet echt heeeeeeeel leuk meer. Zeg meer heeeeeeeeelemaal niet. Wanhoopsdaad

 3. Siep

  Ben trouwens benieuwd of die manager en dat stel ook zo ‘boos’ waren geweest als de reacties op de aankondiging niet zo negatief waren geweest! Ze zullen zich wel rotgeschokken zijn dat bijna iedereen het setje even helemaal uitkotst…

 4. Heleen

  Ach, ik zag er de humor wel van in! Zooooo blij dat het inderdaad een “grap” was!

 5. Anonymous

  “Interessant dat je namens een overheidsinstelling, wat de AVRO is, zomaar berichten via het ANP kunt verspreiden“

  Boehoe. Typischweer zo’n perskutje. Even de sitatie uitmelken en weer extra publiciteit regelen voor deze twee media geile omhooggevallen typetjes. En je ziet ook gelijk weer hoe slecht dat PR volk in Nederland is. In de VS zou er gelijk op een leuke manier mee omgegaan worden. Positive spin. Maar ne, niet hier, dat snappen ze weer niet. Die opmerking ook over een ‘overheidsinstelling’ ….. Wat een doos is die Lesby.

 6. Anonymous

  Reactie op Chantal: Gebruikt ???? Ach stel je niet zo aan. Dit zijn mensen die hun bruiloft op TV laten uitzenden ! De enige reden dat ze zo vreselijk kinderachtig reageren is omdat ze geen geld hebben ontvangen van de AVRO. Deze mensen hoereren zich op dagelijkse basis. Het woord ‘gebruikt’ snappen ze niet eens meer.

 7. 123

  Maw, Yolanthe gaat weg bij de TROS (ook een overheidinstelling)

 8. De CO-boys snappen het niet

  Reactie op Siep: De reacties waren vooral zo negatief omdat de AVRO dit zou uitzenden. Het zou anders geweest zijn als RTL of SBS het had uitgezonden. Die zender immers veelal bagger uit (geld inderdaad ook voor TROS om discussie te voorkomen).

 9. Ann

  hun bruiloft op tv?? noem je dat een bruiloft, alleen de aankomst en het vertrek laten zien op tv?? en denk je dat die er anders niet op af waren gekomen als ze geen toestemming hadden gegeven?? misselijkmakende afgunst, ik zou me haast gaan schamen om nederlander te zijn, wat een stelletje afgunstige boeren!! Nederland zou er juist trots op moeten zijn, een beetje glamour kan echt geen kwaad hier!

 10. Anonymous

  Reactie op Ann: Glamour ……. serieus …… ? Dat is geen glamour, dit zijn Tokkies met geld. De een kan dan nog wel wat maar wat kan Yolanthe nu ? Niets wat wij als kijker zien in ieder geval.

 11. Anonymous

  Reactie op Ann: Glamour? Dat kan je toch niet serieus menen ? Dit is geen glamour, maar twee omhooggevallen typetjes. De een kan dan nog voetballen maar de ander kan echt helemaal niets. Echt niets.

 12. Bas

  Ik vind die yolanthe en wesley juist misselijkmakkend de manier waarop ze altijd aandacht zoeken bah ! Ze denken echt dat ze van het koningshuis zijn de manier waarop ze zwaaide de arrogantie straalde er van af ga toch weg man! Ik ben blij dat erg geen reality soap komt daar zit niemand op te wachten laten we het maar houden bij de pfaff dat is meer dan zat

 13. Ann

  en jij bepaald of er niemand op zit te wachten of niet??
  Glamour dat meende ik wel, wees blij dat er nog types als Yolanthe zijn, die zichzelf niet laten verslonzen op de bank zodra ze een vent hebben, maar ook gewoon aan hun eigen carriere timmeren!!!

 14. Heleen

  Ach, wat de één glamour noemt vindt de ander gebakken lucht ;)

 15. Anne

  Wat een zeikerd zeg die Arlette Lerby..

 16. james

  Arlette Lerby heeft ook geen humor

 17. Jasper

  Arlette Lerby , de meest non-communicatieve vrouw die er is.
  Die vrouw begrijpt het echt niet.

 18. 123

  Reactie op De CO-boys snappen het niet:

  ik denk dat de reacties bij RTL of SBS niet anders zouden zijn geweest, het NL volk kennende..

 19. huub

  Ann je bent zeker ook zo inhoudloos als die griet laat me niet lachen Trots op hun zijn???? Ik schaam me dood dat er zulke arrogante types in nl rondlopen. Wesley kan nog en balletje trappen maar die griet kan werkelijks niets. Alleen dom lachen naar de camera want daar is ze gek op.

 20. Ann

  Reactie op huub:
  Ga jij nou maar bij je dikke lelijke vrouw zitten (o sorry, maar dan wel met een heel mooi innerlijk natuurlijk haha)ipv hier alles en iedereen af te zeiken

 21. huub

  Reactie op Ann: Nee hoor mijn vriendin is veel knapper dan yolanthe blond lang slank met en mooi innerlijk daar kun jij nog jaloers op zijn!! ANN of is dat je schuilnaam haha

 22. Ann

  Haha en toen ging de wekker, stakker

 23. anoniem

  Verschrikkelijk volk wesley yolanthe arlette de hele mik mak zelf zijn ze haantje de voorste als er pers of cameras in de buurt zijn. Snel op hun tenen getrapt

 24. Sven M

  Gelukkig het gaat niet door !!!!!!!!!!!!!!

 25. Willem Frederik

  Prachtig, goeie grap van de AVRO!!!! Pluimage!! Zo, zet die twee mensen maar eens goed in de zeik!

 26. Rodie van Drongelen

  Nou nou ik moest lachen. Wat een rare ‘grap’.

 27. Pieter

  Hebben ze zelf geen mond ? Gelukkig is het en grap ik zou er niet aan moeten denken …

 28. Joost

  Jezus jongens het is maar een geintje, niet zo zuur reageren…zowel het ANP als het management…erg lange tenen !!

 29. J van Oostende

  Toch wel een grote opluchting dat het een grap was

 30. de groot

  En ik ben niet zo’n fan van W&Y, maar als ze dit nu gewoon met een glimlach hadden afgedaan, waren ze weer wat in mijn achting gestegen. Maar hee, dit brengt wel weer lekker veel PR met zich mee, dus laten we maar boos worden. Zie het als een eer dat je gepersifleerd wordt!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.