EO draagt ketting met een kruisje

Foto: EODe EO heeft op haar perspresentatie het motto ‘Leef je geloof’ gelanceerd. Ook is er een nieuw symbool: een kruisje aan een ketting. “Sommige christenen dragen een kruisje om hun nek als een heel persoonlijk symbool. Vanuit hun geloof in Jezus staan ze in het leven. De EO doet dat ook“, zegt directeur Arjan Lock. “Het is de passie van ons en onze leden om het evangelie te delen met iedereen. Als christenen onderling her- kennen we elkaar in het kruis en in dit persoonlijke verlangen.

Jezus Christus en het kruis staan ook dit najaar centraal bij de EO. Dat geeft de omroep naar eigen zeggen een onderscheidende en legitieme positie in het hart van het publieke bestel. “We zijn een levendige en sterke vereniging met een helder geluid, een van de smaakmakers van de publieke omroepen“, zegt Lock.

Er staan een aantal nieuwe EO0programma’s op stapel dit najaar. De EO noemt zelf als hoogtepunten de realityshow De Pelgrimscode en de dramaserie Retour Uruzgan. Een nieuwe serie ‘… zoekt God’ is in de week voor Kerst te zien.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen