Wilma Nanninga zegt sorry tegen Jan Smit

Telegraaf-journaliste Wilma Nanninga biedt woensdag op pagina Privé haar excuses aan TROS-ster Jan Smit aan. Nanninga schreef onlangs in de krant dat Jan Smit uit nieuwsgierigheid in Italië de bruidssuite van ex en TROS-collega Yolanthe Cabau van Kasbergen zou hebben bezocht, maar dat is volgens Smit onzin. “Jan Smit is inderdaad niet in de bruidssuite van zijn ex-partner Yolanthe geweest“, zegt Nanninga nu. “Met excuses gooi ik nu graag zand over deze affaire.”

Jaap Buijs, de manager van Jan Smit, was woest over het artikel van Nanninga. Hij kondigde juridische stappen aan. “Naast het feit dat het verhaal absolute onzin is, zet Wilma Nanninga Jan met dit verhaal bewust voor schut. En dat is niet de eerste keer“, zei hij.

Nanninga was zich van geen kwaad bewust. “Ik probeer Jan Smit absoluut niet voor schut te zetten. Volgens mij is er iets aan de hand tussen Jaap en mij. Misschien moeten we eens aan tafel gaan zitten“, zei ze.

Nu heeft Nanninga ontdekt dat haar verhaal inderdaad niet klopt. Volgens Nanninga heeft een vriend van Jan Smit de bruidssuite van Yolanthe bezocht.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen