Wesley Sneijder: ‘Johan Derksen leuk om naar te kijken’

Wesley Sneijder vindt Johan Derksen een goede voetbalanalist, waar hij graag naar kijkt. Dat zei Sneijder zondag in de talkshow VI Oranje op RTL 7. Derksen staat erom bekend dat hij Sneijder en zijn aanstaande vrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen regelmatig bespot. “Ik heb Derksen de afgelopen jaren een paar keer zien zitten aan tafel en het is denk ik één van de weinigen die altijd een perfect beeld heeft van wedstrijden en dingen juist analyseert“, vertelde de Oranje-speler bij RTL.

Ook Wesley Sneijder krijgt mee dat hij regelmatig wordt bespot door Derksen. “Als hij persoonlijk kritiek heeft op mij, dan is dat een beetje jammer. Het heeft mij in de beginfase geïrriteerd. Maar zolang het mijn aanstaande vrouw niet raakt meer, raakt het mij ook niet. Wij zijn sterk genoeg om daar boven te staan.

Wesley is trots op zijn Yolanthe. “Ik vind het heel knap van Yolanthe dat het haar niet raakt, want er wordt zoveel bullshit over haar gezegd wat gewoon echt nergens op slaat. Ik heb me erbij neergelegd. Het is nou eenmaal zo. We zitten gelukkig in Zuid-Afrika. Dat is ver weg van de Nederlandse televisie. Ik geniet van dit WK. Dan ga ik me zeker niet druk maken om andere dingen.

De voetballer heeft geen hekel aan de voetbalanalist van RTL 7. “Ik vind het alleen jammer dat er persoonlijk dingen geroepen worden die eigenlijk niets te maken hebben met voetbal. Maar Derksen is eigenlijk wel leuk om naar te kijken. Dat programma volg ik eigenlijk niet zo zeer, maar ik vind hem altijd duidelijk in zijn dingen en hij is rechtlijnig. Daar houd ik wel van. Misschien kan hij iets minder persoonlijk zijn. Maar als de heer Derksen daar gelukkig van wordt, moet hij dat zelf weten. Nogmaals: ik sta daar boven, wij staan daar boven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen