Productiehuis Erik van der Hoff neemt Dahl TV over

Geplaatst op Mon 19 Jul 2010 om 11:01

Foto: SBS ElvinHet tv-bedrijf BlazHoffski van presentator Erik van der Hoff en mede-oprichter Dan Blazer, heeft de Nederlandse producent Dahl TV overgenomen. Dat heeft BlazHoffski maandag bekendgemaakt. Met de overname hoopt BlazHoffski veel creativiteit en talent in huis te halen. Dahl TV is bekend van de tv-programma’s als Keuringsdienst van Waarde en Klootwijk aan zee. “Ik ben heel blij dat de droom- producties van Dahl TV nu onderdeel worden van de BlazHoffski Groep“, laat Van der Hoff weten.

Taco Ketelaar, algemeen directeur van de BlazHoffski Groep, sluit zich aan bij Van der Hoff. “We zijn erg blij met deze volgende belangrijke stap in onze ontwikkeling. Na onze recente joint venture met gelauwerde producent en presentator Gideon Levy zijn we ervan overtuigd dat beide bedrijven ons zullen versterken met hun creativiteit, originaliteit en kennis. Net als velen kijk ik met groot genoegen naar de Keuringsdienst van Waarde. Een uniek format dat met passie wordt geproduceerd.

Oprichter van Dahl TV Maurice Dekkers ziet de toekomst zonnig tegemoet. “Ik denk dat we in BlazHoffski de juiste partner hebben gevonden om onze nieuwe formats, die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld, zowel nationaal als internationaal te kunnen uitrollen. Bovendien zijn we door hun ervaren management en sterke organisatie in staat om ons te focussen op ontwikkeling en kwalitatief hoogstaande producties met behoud van de Dahl TV identiteit.”

BlazHoffski, dat in 1996 werd opgericht, is producent van tv-programma’s als ’24 uur met’, ‘Down met Johnny’ en ‘Hello Goodbye’.
10 Reacties op “Productiehuis Erik van der Hoff neemt Dahl TV over”


 1. Mike

  Sorry hoor, maar waarom neem je een bedrijf over dat 2 bekende programma’s heeft geproduceerd? Hoe duur was die overname? 5000 euro? Gaat nergens over.

 2. Ronald

  Reactie op Mike: Mike zijn wel 2 pareltjes op de nederlandse tv!

 3. Pa Pinkelman

  nu nog wachten op de buitenlandse overname van blazhoffski zelf. En dan ?

 4. Anonymous

  Reactie op Mike:
  Net alsof het alleen maar om Endemol, Talpa en Blue Circle zou gaan in de TV Wereld…hoe bekrompen kun je zijn.

  Kan goed zijn dat dit productiebedrijf een hele prettige winstmarge heeft (misschien wel hoger dan die van grote productiehuizen) en een hoop creativiteit in huis heeft en dat dit dus een gezonde overname is. Daarnaast is het misschien wel een goede aanvulling op de activiteiten van Blazhoffski.

 5. Edgar

  wat zou dat nou nog opleveren zo’n productiehuis?..

 6. erwin de winter

  welke productie huizen zijn er nog te koop
  die 100 % van de eigenaar zijn

  niet zo veel meer

  sky high 1
  …… 2

  wie weet er nog meer

 7. oud nieuws

  niehe?

 8. mandy braat

  hi
  ik zou toch met je daten woon je verdorei nog met die danielle

 9. mandy braat

  hi allemaal
  erik had een oog je op me maar woond helaas nog met een ander kus mandy

 10. mandy braat

  erik wwil je contact nemen met de dongen 99 in heerhugowaard doei mandy

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.