Productiehuis Erik van der Hoff neemt Dahl TV over

Foto: SBS ElvinHet tv-bedrijf BlazHoffski van presentator Erik van der Hoff en mede-oprichter Dan Blazer, heeft de Nederlandse producent Dahl TV overgenomen. Dat heeft BlazHoffski maandag bekendgemaakt. Met de overname hoopt BlazHoffski veel creativiteit en talent in huis te halen. Dahl TV is bekend van de tv-programma’s als Keuringsdienst van Waarde en Klootwijk aan zee. “Ik ben heel blij dat de droom- producties van Dahl TV nu onderdeel worden van de BlazHoffski Groep“, laat Van der Hoff weten.

Taco Ketelaar, algemeen directeur van de BlazHoffski Groep, sluit zich aan bij Van der Hoff. “We zijn erg blij met deze volgende belangrijke stap in onze ontwikkeling. Na onze recente joint venture met gelauwerde producent en presentator Gideon Levy zijn we ervan overtuigd dat beide bedrijven ons zullen versterken met hun creativiteit, originaliteit en kennis. Net als velen kijk ik met groot genoegen naar de Keuringsdienst van Waarde. Een uniek format dat met passie wordt geproduceerd.

Oprichter van Dahl TV Maurice Dekkers ziet de toekomst zonnig tegemoet. “Ik denk dat we in BlazHoffski de juiste partner hebben gevonden om onze nieuwe formats, die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld, zowel nationaal als internationaal te kunnen uitrollen. Bovendien zijn we door hun ervaren management en sterke organisatie in staat om ons te focussen op ontwikkeling en kwalitatief hoogstaande producties met behoud van de Dahl TV identiteit.”

BlazHoffski, dat in 1996 werd opgericht, is producent van tv-programma’s als ’24 uur met’, ‘Down met Johnny’ en ‘Hello Goodbye’.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen