Jaap Buijs weigert gesprek met Wilma Nanninga

Jaap Buijs, de manager van TROS-ster Jan Smit, weigert het voorstel van Telegraaf-journaliste Wilma Nanninga om gezamenlijk in gesprek te gaan. Volgens Buijs voert de hoofdredacteur van pagina Privé een hetze tegen de volkszanger. Nanninga wil de lucht nu klaren, maar daar heeft Buijs geen zin in. Hij beraadt zich nog steeds op juridische stappen. “Ik heb geen behoefte aan een gesprek met Wilma Nanninga. Ik praat niet met malloten. Dat mens is niet goed bij haar hoofd“, zegt Buijs.

Nanninga hoopt dat het toch tot een gesprek komt. “Ik wil een gesprek met iedereen erbij, over drie weken. Donderdag ga ik eerst op vakantie. Maar dat komt wel goed. De hoofdredactie is op dit moment bezig om een datum te kiezen“, laat ze weten aan Shownieuws.

Recentelijk schreef Nanninga dat Smit uit nieuwsgierigheid de Italiaanse bruidssuite van Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft bezocht. Daar is echter niets van waar; Jan Smit is namelijk helemaal niet in Italië geweest. “Naast het feit dat het verhaal absolute onzin is, zet Wilma Nanninga Jan met dit verhaal bewust voor schut. En dat is niet de eerste keer“, zei Buijs eerder.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen