‘Internationale interesse voor Jacqueline uit Got Talent’

Jacqueline Wensing, de boze zangeres die Holland’s Got Talent voor de rechter sleepte, heeft aanbiedingen gekregen van ‘diverse grote platenmaatschappijen uit binnen-  en buitenland’. Dat beweert haar manager Eric Dikeb, die zegt ‘alle opties open te houden’. Dikeb noemt zijn Jacqueline een ‘fenomeen’. “Jacqueline breekt alle records met haar omstreden en spraakmakende hit ‘Flame‘. Ze stijgt in de Single Top 100 door van plaats 53 naar 15. Hiermee is een grote hit voor Jacqueline ontstaan.”

Volgens Eric Dikeb is Jacqueline de grote winnares van de RTL 4-show Holland’s Got Talent. “Niet omdat zij deze daadwerkelijk heeft gewonnen, maar omdat haar deelname heel medialand op zijn kop heeft gezet. Nog niet eerder in de geschiedenis van de talentenjacht is er zoveel ophef geweest over een kandidate.  Jacqueline is de speelbal van de twee grootste commerciële omroepen geworden“, zegt hij.

Jacqueline spande een kort geding aan tegen Holland’s Got Talent, omdat ze vond dat ze is gemanipuleerd tijdens de opnames. Ze verloor het kort geding.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen