Ellen DeGeneres al na jaar weg bij American Idol

Ellen DeGeneres vertrekt al na één jaar als jurylid bij American Idol, hier beter bekend als ‘Idols’. De talkshowhost, wiens programma The Ellen DeGeneres Show ook in Nederland te zien was, voelde zich niet op haar plek achter de jurydesk. “Ik heb de makers van Idol een paar maanden geleden laten weten dat het niet goed voelde. Ik houd er van om talent te ontdekken en te stimuleren, maar vond het moeilijk om mensen te beoordelen en hen daarbij te kwetsen“, zegt DeGeneres.

Ook Simon Cowell, al vanaf het begin betrokken bij American Idol, keert volgend seizoen niet meer terug in de talentenshow. Dat vertrek stond al langer gepland, want Cowell is bezig om zijn programma X Factor naar Amerika te halen.

In 2011 gaat de Amerikaanse X Factor van start. Cowell zal de show produceren en te zien zijn als jurylid. “Er is mij veel geld geboden om te blijven bij American Idol, maar daar gaat het niet om. Ik wil een nieuwe uitdaging“, zei Cowell.

Zangeres Jennifer Lopez wordt naar verluidt de opvolger van DeGeneres bij Idol.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen