Nicolette van Dam heeft zin in ‘My name is…’

Nicolette van Dam heeft erg veel zin in het tweede seizoen van de televisieshow ‘My Name Is…’. In deze show wordt gezocht naar iemand die kan dansen en zingen als zijn favoriete artiest. “Ik vind het zo leuk. Het is echt zo’n verrassing. Ik hoorde het en ik dacht: ik heb hier nu al zoveel zin in. Wat we met My Name Is Michael hebben neergezet, hadden we eigenlijk nooit zo verwacht. Je weet dat Michael Jackson heel populair is, maar dat het zo’n succes was is te gek“, zegt Van Dam bij RTL 4.

Van Dam presenteert ‘My Name Is…’ niet meer met Koen Wauters. “Helaas ga ik het niet meer met Koen presenteren. Het is een vrouw deze keer: Francesca Vanthielen. Ik heb haar nog niet ontmoet, maar ik heb gehoord dat ze heel leuk is. Ze is in België echt een heel goede presentatrice, dus ik ben erg benieuwd.”

‘My Name Is…’ is het vervolg op ‘My Name Is Michael’, waarin begin dit jaar imitators van Michael Jackson werden gezocht. Net als bij My Name Is Michael zal ook de winnaar van ‘My Name Is…’ in Nederland en België optreden met een theatertour. ‘My Name Is…’ is vanaf komend najaar te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen