Marc-Marie Huijbregts geniet van Popstars

Geplaatst op wo 30 jun 2010 om 17:25

Foto: Roy BeuskerMarc-Marie Huijbregts geniet van zijn rol als jurylid in de SBS 6-show Popstars. De cabaretier is nu al een aantal weken actief achter de jurydesk. “Ik denk dat ik mijn roeping heb gevonden, ja. Ik denk dat ik het heb gevonden“, vertelt hij aan Shownieuws. Collega-jurylid Henkjan Smits is blij verrast door Marc-Marie. “Ik dacht dat Marc-Marie alleen leuk was voor een komische noot in de jury, maar hij blijkt dus bijzonder veel goede bagage te hebben om de juiste kritiek te geven aan kandidaten.”

Jurylid Maurice Wijnen is blij met de nieuwe juryleden Marc-Marie en Simone Walraven. “Omdat we twee nieuwe juryleden hebben wordt het weer helemaal fris. Zo worden Henkjan en ik ook weer even wakker geschud“, geeft hij aan.

Popstars is vanaf vrijdag 9 juli weer te zien op SBS 6.
22 Reacties op “Marc-Marie Huijbregts geniet van Popstars”


 1. Anoniem

  Leuke toekomst ;)

 2. Kaj

  Midget/dwerg

 3. Tessa

  Jammer ik vind Marc-Marie geweldig maar Popstars om te kotsen… Na lang dubben heb ik besloten toch maar niet te kijken. Mijn afschuw voor dat programma is groter dan mijn liefde voor MMH

 4. Owen

  Iritante man, met een erg irritante stem in een nog irritanter programma!

  9 juli kijk ik in elk geval niet naar deze bagger!

 5. Akke Marije

  Nouw uhhh…ik denk uhhhh…jààhàà…Meer hoeft ie daar niet te doen.

 6. Anoniem

  Erg leuk. Ik denk dat MM de troef is die Popstars opfrist en er voor zorgt dat SBS deze belachelijke, trieste oorlog wint.
  En terecht. Zo zielig dat RTL zijn programmering aanpast aan SBS maar dat niet toegeeft. Van mij mogen ze hoor maar ga er dan niet over zitten liegen.
  Popstars staat voor 9/7 in de gidsen, HGT niet. En dat is echt geen opzet van RTL zoals sommigen zeggen (‘RTL heeft het expres niet in de gidsen laten zetten zodat SBS het nog niet weet’) want dan had RTL op het moment dat SBS het naar buiten bracht, alsnog de aanpassing in de gidsen kunnen laten maken. Popstars staat er nml wel gewoon in.

  Ik snap de keiharde strijd die gespeeld wordt. Dat is nou commerciele tv. De eerdere strijd tussen SDOHIJ en DOI en de strijd tussen MNIM en MLMJ heeft aangetoond dat de eerste meer kans maakt op succes. RTL wil er daarom niet achteraan hobbelen. Begrijpelijk. Maar het feit dat er over gelogen wordt (aantoonbaar!!!) maakt dat ik in deze strijd al mijn sympathie voor RTL verlies.
  GO SBS GO!!! Misselijk mannetje die Erland!

 7. Anoniem

  echt waar jaahaaaa echt waar

 8. TeeVeetje

  Eh Ja Eh Nee Nee nou ja hoor nummer drie dan maar!

 9. ita

  Kom maar op !! Ik heb er zin in !

 10. Niels

  Natuurlijk wint SBS dit, dit gaat echt een afgang worden voor RTL.
  Zowiezo is SBS al de zomerzender, en die audities zijn lekker luchtig zomervoer.
  Niemand zit meer te wachten op deze afgedankte SBS show, waar de ‘talenten’ bestaan uit ballengooiers en zingende kleuters!

 11. Anoniem

  Reactie op Niels:
  Ik ben bij de audities geweest en ik heb geen “ballengooiers” en “zingende kleuters” gezien.

 12. Ano Nymous

  Ik vind Popstars afschuwelijk én MM vreselijk
  Ik heb nooit begrepen waarom hij zo grappig wordt gevonden. Ik vind hem alleen maar vervelend. Zo niet-grappig.
  Dus ik ga SBS maar negeren deze zomer. Sowieso even er op uit in een ander land. Veel leuker dan je af laten stompen door ruzie zoekende TV Zenders. Pulp vs nog meer pulp.

 13. Mark de Mol

  Reactie op Anonymous: RTL was eerder. SBS zou pas in augustus komen ;)…..

 14. TeeVeetje

  MM is gelijk aan pratend en lillend vlees .

 15. Anoniem

  SBS wint en RTL T o k k i e verliest

 16. Anoniem

  Ja RTL gaat beetje zeggen dat zij eerder waren nu SBS het naar buiten heeft gebracht, nou daar trapt niemand meer in. In de gidsen staat het niet en op de RTL site is ook de startdatum niet duidelijk.

 17. Flakin

  Dit is mijn scenario,, De Mislukte startdatum ,,

  Ik denk dat RTL niet 9 juli wilde beginnen, maar 16 juli. Omdat in de programmagidsen nog gewoon aankomende vrijdag bij RTL4 een slechte film geprogrammeerd stond (Je zorgt op zn minst dat je nieuwe programma in de gidsen staan!), maar die week daarop was onbekend wat er op dat tijdstip stond (Dus hier zal RTL wel HGT willen plaatsen, maar nog niks bekend gemaakt zodat SBS niet ging schuiven). SBS zal hiervan toch lucht gekregen hebben en snel POPSTARS een week voor de start van HGT laten beginnen en bracht dit meteen in de media. Waarna RTL een beetje in paniek raakte (voelde zich genaaid) en plaatste snel HGT op hetzelfde tijdstip. Nu is het net alsof RTL de boosdoener is en proberen ze dit allemaal ‘goed te maken’ door berichten dat zij eerst waren, om imago schade te beperken.

 18. BAMBAMBAM

  Ik geloof niet dat RTL4 heeft kunnen schuiven. Met the Voice en X-factor erachteraan met zoveel juryleden. Angela Groothuizen, Gordon, Dan Karaty etc. zitten in meerdere programma’s en kunnen niet hun afspraken weer verschuiven. Ik denk dat SBS6 hier weer de schuldige is. Ik begin een hekel aan SBS te krijgen met hun domme programma’s voor 3-jarigen en de 25 met de slechte presentatrice van Nederland.

 19. Anoniem

  Reactie op Flakin: ik denk dat je helemaal gelijk hebt.

 20. Anoniem

  De promo afdeling van SBs6 is druk bezig zeg! Al die persberichtjes en nieuws-feitjes over Popstars naar buiten te brengen

 21. mark

  Reactie op Flakin: Al sinds begin juni lopen al spotjes met Popstars Binnenkort op SBS 6, dat doen ze echt niet als het pas in augustus zou beginnen. Als SBS met spotjes begint, komt het programma altijd binnen een maand. Daarom hebben ze er ook niet de startdatuum erbij gezet, om RTL om de tuin te leiden. RTL heeft er toch lucht van gekregen, waarschijnlijk iemand die bij de tv-gidsen werkt, en die heeft het snel doorgeluld dat Popstars al voor 9-7 geprogrammeerd staat. Dus is RTL in allerhaast gaan schuiven.

 22. Ano Nymous

  Reactie op BAMBAMBAM:
  Dan is het heel makkelijk. Gewoon niet kijken en wat spannender dingen gaan doen ;-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.